Kaalikeitto | Keitot | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
Kaalikeitto kasvis

Kaalikeitto

timer-icon30 min
Fork and knife
6 Annosta
Fork and knife
6 Annosta
Kaalikeitto onnistuu myös kasvisversiona. Kaalikeiton mausteeksi sopivat oregano ja timjami. Pinnalle ripoteltava ruohosipuli viimeistelee kaalikeiton.

Ainekset

2 kpl
Porkkanaa
150 g
Lanttua
1 kpl
Sipuli
500 g
Keräkaalia
1 2/5 l
Vettä
150 g
Palsternakkaa
8 kpl
Mustapippuria
1/2 tl
Oreganoa tai timjamia
1 1/2 tl
Suolaa
2 rkl
Tuoretta ruohosipulia

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Kuori porkkanat, lanttu, palsternakka ja sipuli. Suikaloi kaali, porkkanat, lanttu ja palsternakka. Viipaloi sipuli. Kuumenna vesi kiehuvaksi, lisää pippurit, suola, yrttimauste ja kasvikset. Keitä miedolla lämmöllä noin 25 minuuttia. Tarkista maku ja leikkaa pinnalle tuoretta ruohosipulia.

2

Kuumenna vesi kiehuvaksi, lisää pippurit, suola, yrttimauste ja kasvikset. Keitä miedolla lämmöllä noin 25 minuuttia.

1 2/5 l
Vettä
8 kpl
Mustapippuria
1 1/2 tl
Suolaa
1/2 tl
Oreganoa tai timjamia
3

Tarkista maku ja leikkaa pinnalle tuoretta ruohosipulia.

2 rkl
Tuoretta ruohosipulia
Resepti:
Minna Saarni
Kuvat:
Timo Viljakainen, Margareta Nygård
Julkaistu: 12.7.2006
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.