Kanasalaatti | Salaatit | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Kanasalaatti

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta
Täyttävä kanasalaatti saa makunsa parmesaanista, ranskankermasta, anjoviksesta ja worcesterkastikkeesta tehdystä salaatinkastikkeesta.

Ruokavaliot

Ainekset

2 - 3 kpl
Broilerin rintafileetä
100 g
Tuoreita herkkusieniä

marinadi:

1/2 dl
Öljyä
2 1/2 rkl
Valkoviinietikkaa
1 rkl
Soijakastiketta
1 rkl
Hunajaa
1/2 dl
Silputtua tuoretta persiljaa

lisäksi:

1 kpl
Kerä jäävuorisalaattia
1 dl
Parmesaanijuustoraastetta
1 dl
Ranskankermaa
2 rkl
Vettä
4 kpl
Anjovisfileetä
1 kpl
Valkosipulinkynsi
2 kpl
Worcesterkastiketta

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Sekoita keskenään marinadin ainekset. Kaada 2/3 marinointiliemestä kanojen päälle kulhoon ja anna marinoitua jääkaapissa mielellään yön yli. Suikaloi herkkusienet ja pane ne kulhoon. Kaada päälle loput marinadista. Valuta kanat ja paista pannulla kypsäksi molemmin puolin.Pieni salaattiainekset kulhoon ja sekoita keskenään ranskankerma, vesi, pienityt anjovisfileet, silputtu valkosipuli ja worcesterkastike. Sekoita kastike salaattien sekaan ja lisää juustoraaste. Pane sekaan suupaloiksi leikatut broileripalat, valutetut herkkusieniviipaleet ja sekoita nopeasti ennen tarjoilua.

Resepti:
Marja Samuli
Kuvat:
Timo Viljakainen
Julkaistu: 20.12.2004
Muokattu: 15.5.2019

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.