Kasvis-halloumihampurilainen | Hampurilaiset | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Kasvis-halloumihampurilainen

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

2 kpl
Punaista paprikaa
200 g
Halloumijuustoa
1 kpl
Kesäkurpitsa
4 kpl
Moniviljasämpylää

munakoisokastike:

2 kpl
(à 300 g) munakoisoa
1 dl
Seesamisiemeniä
2 rkl
Oliiviöljyä
2 rkl
Sitruunamehua
1 kpl
Valkosipulinkynsi
Suolaa, rouhittua mustapippuria ja mietoa chilijauhetta

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Halkaise paprikat ja munakoiso pitkittäin ja poista paprikasta siemenet ja kanta. Paahda munakoisoja grillissä tai 225-asteisessa uunissa noin 45 minuuttia. Nosta paprikat viimeiseksi 15 minuutiksi, kunnes kuoret ovat ruskeita. Poista paprikoista tummuneet kuoret ja nosta syrjään odottamaan. Valmista kastike. Riko seesaminsiemeniä morttelissa. Kaada siemenet tehosekoittimeen muiden ainesten kanssa. Kaavi lusikalla munakoisoista pehmeät sisukset tehosekoittimeen ja soseuta. Paahda viipaloidut halloumit ja kesäkurpitsat ja halkaistut sämpylät kullanruskeiksi kuumalla parilalla. Täytä hampurilaiset munakoisokastikkeella, paahdetuilla paprika-, kesäkurpitsa- ja halloumiviipaleilla.

Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
Julkaistu: 15.6.2009
Muokattu: 15.5.2019

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.