Kasvisminestrone | Keitot | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Kasvisminestrone

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta
Tarjoile kasvisminestronekeitto leivän kanssa.

Ainekset

1 kpl
Sipuli
1 kpl
Valkosipulinkynsi
1 kpl
Porkkana
1 rkl
Oliiviöljyä
2 rkl
Tomaattipyreetä
1 l
Vettä
2 kpl
Kasvisliemikuutiota
1 kpl
Valkoisia papuja tomaattikastikkeessa
1 dl
Makaronia
1 kpl
(200 g) herneitä
1 kpl
Pieni kesäkurpitsa
Suolaa
Persiljaa

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Näin teet

1

Kuori ja hienonna sipuli, valkosipulinkynsi ja porkkana. Kuullota kasviksia öljyssä kattilan pohjalla muutaman minuutin ajan. Lisää joukkoon vesi, liemikuutiot, pavut, tomaattipyree ja makaronit. Anna kiehua noin 8 minuuttia.

Lisää herneet ja kuutioitu kesäkurpitsa ja jatka keittämistä vielä muutama minuutti, kunnes pasta on kypsää. Tarkista maku ja lisää tarvittaessa suolaa. Mausta keitto hienonnetulla persiljalla.

Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
Julkaistu: 15.7.2009
Muokattu: 15.5.2019

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.