Kasviswok | Wokit | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Kasviswok

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

2 kpl
Sipulia
200 g
Porkkanoita
200 g
Keräkaalia
200 g
Parsakaalia
1 rkl
Öljyä
1 rkl
Soijakastiketta
1 rkl
Hunajaa
1 rkl
Makeaa chilikastiketta

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Kuori ja suikaloi sipuli ja porkkanat. Suikaloi keräkaali. Paloittele parsakaali. Kuumenna öljy pannulla ja paista ensin sipuleita ja porkkanoita, lisää kerä- ja parsakaalit. Paista käännellen, kunnes kasvikset ovat puolikypsiä. Mausta soijalla, hunajalla ja makealla chilikastikkeella. Tarjoile ateriana tai lisäkkeenä.

Resepti:
Minna Saarni
Kuvat:
Timo Viljakainen, Margareta Nygård
Julkaistu: 12.7.2006
Muokattu: 16.5.2019

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.