Keltainen rosolli - Yhteishyvä

Keltainen rosolli

Keltainen rosolli
Uutta joulupöytään. Salaatti tuunataan keltaiseksi.
Jaa Somessa

Ainekset

300 g
Lanttua
3 kpl
Kiinteää perunaa
2 kpl
Persimonia
1 kpl
Sipuli
2 kpl
Hapanta omenaa
3 - 4 kpl
Maustekurkkua
1/2 dl
Maustekurkun lientä
1 1/2 rkl
Oliiviöljyä
1/2 tl
Sormisuolaa

Näin teet

1

Kuori, kuutioi ja keitä lantut kypsiksi. Keitä perunat kuorineen kypsiksi. Valuta ja jäähdytä juurekset. Kuori ja kuutioi perunat, persimonit, sipuli ja omenat. Pilko kurkut. Sekoita salaatin ainekset ja mausta kurkkujen liemellä, öljyllä ja suolalla.

Resepti
Katri Schröder
Kuvat
Laura Riihelä
Julkaistu: 24.11.2016
Muokattu: 30.8.2018
Jaa Somessa

Helppoja reseptejä arkeen

Tilaa viikoittainen uutiskirje.

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Hiilihydraatteja22 g87 g
Proteiinia3 g11 g
Rasvaa6 g22 g
Kuituja5 g21 g
Energiaa kj683 2730
Energiaa kcal163 653

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

  • 0.5 dl Maustekurkun lientä

  • 0.5 tl Sormisuolaa

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Hiilihydraatteja22 g87 g
Proteiinia3 g11 g
Rasvaa6 g22 g
Kuituja5 g21 g
Energiaa kj683 2730
Energiaa kcal163 653

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

  • 0.5 dl Maustekurkun lientä

  • 0.5 tl Sormisuolaa

Resepti
Katri Schröder
Kuvat
Laura Riihelä

Helppoja reseptejä arkeen

Tilaa viikoittainen uutiskirje.