Keltainen rosolli | Salaatit | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
Keltainen rosolli

Keltainen rosolli

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta
Uutta joulupöytään. Salaatti tuunataan keltaiseksi.

Ainekset

300 g
Lanttua
3 kpl
Kiinteää perunaa
2 kpl
Persimonia
1 kpl
Sipuli
2 kpl
Hapanta omenaa
3 - 4 kpl
Maustekurkkua
1/2 dl
Maustekurkun lientä
1 1/2 rkl
Oliiviöljyä
1/2 tl
Sormisuolaa

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Kuori, kuutioi ja keitä lantut kypsiksi. Keitä perunat kuorineen kypsiksi. Valuta ja jäähdytä juurekset. Kuori ja kuutioi perunat, persimonit, sipuli ja omenat. Pilko kurkut. Sekoita salaatin ainekset ja mausta kurkkujen liemellä, öljyllä ja suolalla.

Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 24.11.2016
Muokattu: 9.12.2019

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Yksi annos

Koko resepti

683

163

5,5 g

0,8 g

21,8 g

14,5 g

5,3 g

2,8 g

1,4 g

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

0,5 dl Maustekurkun lientä,

0,5 tl Sormisuolaa.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli