Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
Keltainen rosolli

Keltainen rosolli

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta
Uutta joulupöytään. Salaatti tuunataan keltaiseksi.

Ainekset

300 g
Lanttua
3 kpl
Kiinteää perunaa
2 kpl
Persimonia
1 kpl
Sipuli
2 kpl
Hapanta omenaa
3 - 4 kpl
Maustekurkkua
1/2 dl
Maustekurkun lientä
1 1/2 rkl
Oliiviöljyä
1/2 tl
Sormisuolaa

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Kuori, kuutioi ja keitä lantut kypsiksi. Keitä perunat kuorineen kypsiksi. Valuta ja jäähdytä juurekset. Kuori ja kuutioi perunat, persimonit, sipuli ja omenat. Pilko kurkut. Sekoita salaatin ainekset ja mausta kurkkujen liemellä, öljyllä ja suolalla.

Miltä maistui?
Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 24.11.2016
Muokattu: 8.2.2021

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Annos

100g

163

683

5,5 g

0,8 g

21,8 g

14,5 g

5,3 g

2,8 g

1,4 g

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

0,5 dl Maustekurkun lientä,

0,5 tl Sormisuolaa.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli