Kuori, kuutioi ja keitä lantut kypsiksi. Keitä perunat kuorineen kypsiksi. Valuta ja jäähdytä juurekset. Kuori ja kuutioi perunat, persimonit, sipuli ja omenat. Pilko kurkut. Sekoita salaatin ainekset ja mausta kurkkujen liemellä, öljyllä ja suolalla.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
163
683
5,5 g
0,8 g
21,8 g
14,5 g
5,3 g
2,8 g
1,4 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
0,5 dl Maustekurkun lientä,
0,5 tl Sormisuolaa.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli