Kinkkukuorrute ja Kulman Keittiön sinappikastike - Yhteishyvä

Kinkkukuorrute ja Kulman Keittiön sinappikastike

Kinkkukuorrute ja Kulman Keittiön sinappikastike
Annokset
4
Valmistusaika
30 min
Kinkkukuorrute viimeistelee onnistuneen kinkunpaiston. Kuorrutuksessa tärkeää on maukas sinappi, josta kinkku saa makean ja vahvan makunsa sekä rapea kuori. Kinkkunautinnon viimeistelee kastike, joka on muokattu Kulman Keittiön omasta portviinikastikkeesta.
Jaa Somessa

Ainekset

1 kpl
kypsä kinkku

KINKKUKUORRUTE

1 dl
Kulman Keittiön Sinappia
2 kpl
keltuaista
korppujauhoja, pankojauhoja tai raastettua leipää

KINKKUKASTIKE

1 prk Kulman Keittiön portviinikastiketta
2 rkl
Kulman Keittiön sinappia
2 rkl
konjakkia
1 dl
ranskankermaa
mustapippuria myllystä

Näin teet

1

Paista kinkku Yhteishyvän ohjeen mukaisesti.

1 kpl
kypsä kinkku
2

Valmista kinkkukuorrute. Yhdistä sinappi sekä keltuaiset.

1 dl
Kulman Keittiön Sinappia
2 kpl
keltuaista
3

Poista kypsästä kinkusta nahka ja hiero sinappiseos kauttaaltaan kinkun pintaan.

1 kpl
kypsä kinkku
4

Ripottele kinkun päälle tasaisesti korppujauhoja. Lämmitä uuni 230°C ja paahda noin 1015 minuuttia kunnes kinkussa on kauniin ruskea väri.

korppujauhoja, pankojauhoja tai raastettua leipää
5

Yhdistä kattilassa portviinikastike ja maizena. Sekoita tasaiseksi. Lisää sinappi ja konjakki. Kiehauta.

1 prk Kulman Keittiön portviinikastiketta
2 rkl
Kulman Keittiön sinappia
2 rkl
konjakkia
6

Lisää joukkoon ranskankerma ja keitä vielä 5 minuuttia. Viimeistele kastike rouhitulla mustapippurilla.

1 dl
ranskankermaa
mustapippuria myllystä
Kuvat
TOK
Julkaistu: 15.11.2018
Muokattu: 15.11.2018
Jaa Somessa

Älä jää paitsi herkuista

Tilaa uutiskirje tästä.

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Hiilihydraatteja1 g3 g
Proteiinia4 g15 g
Rasvaa10 g40 g
Kuituja0 g0 g
Energiaa kj513 2050
Energiaa kcal123 490

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

  • 1 kpl kypsä kinkku

  • 1 dl Kulman Keittiön Sinappia

  • korppujauhoja, pankojauhoja tai raastettua leipää

  • 1 prk Kulman Keittiön portviinikastiketta

  • 2 rkl Kulman Keittiön sinappia

  • mustapippuria myllystä

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Hiilihydraatteja1 g3 g
Proteiinia4 g15 g
Rasvaa10 g40 g
Kuituja0 g0 g
Energiaa kj513 2050
Energiaa kcal123 490

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

  • 1 kpl kypsä kinkku

  • 1 dl Kulman Keittiön Sinappia

  • korppujauhoja, pankojauhoja tai raastettua leipää

  • 1 prk Kulman Keittiön portviinikastiketta

  • 2 rkl Kulman Keittiön sinappia

  • mustapippuria myllystä

Älä jää paitsi herkuista

Tilaa uutiskirje tästä.