Kuituinen appelsiiniriisi - Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Kuituinen appelsiiniriisi

Kuituinen appelsiiniriisi
Annokset
6
Valmistusaika
30 min
Ruokavalio
Appelsiiniriisi maistuu niin välipalana kuin jälkiruokanakin. Vaniljarahka ja sitruunamehu antavat uutta makua tähän edulliseen ja helppoon klassikkoherkkuun!
Jaa Somessa

Ainekset

5 dl
Keitettyä täysjyväriisiä
2 kpl
Appelsiinia
1 kpl
Sitruunan raastettu kuori
2 rkl
Sitruunamehua
1 dl
Kuohukermaa
1 kpl
(250 g) vaniljarahkaa
4 rkl
Sokeria

Näin teet

1

Kuori ja paloittele appelsiinit. Mausta appelsiinit sitruunan kuorella ja mehulla. Vaahdota kerma. Lisää joukkoon rahka ja sokeri. Sekoita joukkoon riisi ja appelsiinit mehuineen. Sekoita ainekset tasaiseksi.

Resepti
Katri Schröder
Kuvat
Timo Viljakainen ja Reeta Viljakainen
Julkaistu: 25.12.2010
Muokattu: 15.5.2019