Kuituinen appelsiiniriisi | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
Kuituinen appelsiiniriisi

Kuituinen appelsiiniriisi

timer-icon30 min
Fork and knife
6 Annosta
Fork and knife
6 Annosta
Appelsiiniriisi maistuu niin välipalana kuin jälkiruokanakin. Vaniljarahka ja sitruunamehu antavat uutta makua tähän edulliseen ja helppoon klassikkoherkkuun!

Ainekset

5 dl
Keitettyä täysjyväriisiä
2 kpl
Appelsiinia
1 kpl
Sitruunan raastettu kuori
2 rkl
Sitruunamehua
1 dl
Kuohukermaa
1 kpl
(250 g) vaniljarahkaa
4 rkl
Sokeria

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Kuori ja paloittele appelsiinit. Mausta appelsiinit sitruunan kuorella ja mehulla. Vaahdota kerma. Lisää joukkoon rahka ja sokeri. Sekoita joukkoon riisi ja appelsiinit mehuineen. Sekoita ainekset tasaiseksi.

Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Reeta Viljakainen
Julkaistu: 25.12.2010
Muokattu: 15.5.2019

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.