Kukka-parsakaalikeitto | Keitot | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
Kukkakaali-parsakaalikeitto

Kukka-parsakaalikeitto

timer-icon30 min
Fork and knife
5 Annosta
Fork and knife
5 Annosta

Ruokavaliot

Ainekset

400 g
Kukkakaalia
300 g
Parsakaalia
50 g
Purjoa
1 rkl
Öljyä
1 l
Vettä
1 rkl
Kasvisfondia
100 g
Tuorejuustoa tai 75 g sulatejuustoa
1/2 tl
Suolaa
1/2 tl
Pippuria

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Pese ja paloittele kukka- ja parsakaalit. Paloittele varret pienemmiksi kuin kukinnot, sillä ne kypsyvät hitaammin. Halkaise purjo ja pese huolellisesti. Suikaloi se. Kuumenna öljy ja kuullota purjo ja kaalit. Säästä osa kaalien nupuista keiton pinnalle koristeeksi.

400 g
Kukkakaalia
300 g
Parsakaalia
50 g
Purjoa
1 rkl
Öljyä
2

Lisää vesi ja kasvisfondi. Keitä kaalit kypsäksi. Soseuta kaalit sauvasekoittimella. Lisää tuore- tai sulatejuusto, suola ja pippuri. Kuumenna ja tarjoile.

1 l
Vettä
1 rkl
Kasvisfondia
100 g
Tuorejuustoa tai 75 g sulatejuustoa
1/2 tl
Suolaa
1/2 tl
Pippuria
Resepti:
Minna Saarni
Kuvat:
Timo Viljakainen, Margareta Nygård
Julkaistu: 16.6.2006
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.