Kukkakaalikeitto | Keitot | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
Kukkakaalikeitto ohje

Kukkakaalikeitto

timer-icon15 min
Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta
Kukkakaalikeitto valmistuu nopeasti muutamasta ainesosasta. Ohje sisältää maustamiseen sinihomejuustoa, joka sopii hyvin kukkakaalin kanssa.

Ainekset

500 g
Kukkakaalia
1 kpl
Sipuli
5 dl
Kana- tai kasvislientä
1 dl
Ruokakermaa
100 g
Sinihomejuustoa
Musta- tai valkopippuria
Suolaa tarvittaessa

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Paloittele kaali kukinnoiksi ja kuutioi varsi. Kuori ja hienonna sipuli. Keitä kaali ja sipuli kypsäksi liemessä (10–15 minuuttia).

500 g
Kukkakaalia
1 kpl
Sipuli
5 dl
Kana- tai kasvislientä
2

Soseuta keitto sauvasekoittimella. Lisää kerma ja murennettu sinihomejuusto ja tarkista maku.

1 dl
Ruokakermaa
100 g
Sinihomejuustoa
Musta- tai valkopippuria
Suolaa tarvittaessa
Resepti:
Aila Pakarinen
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
Julkaistu: 15.7.2009
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.