Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Kukkakaali-sinihomejuustokeitto

timer-icon15 min
Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta
Kukkakaalikeitto valmistuu nopeasti vain muutamasta aineksesta. Tämä keitto maustetaan sinihomejuustolla, joka sopii hyvin kukkakaalin kanssa.

Ainekset

500 g
Kukkakaalia
1 kpl
Sipuli
5 dl
Kana- tai kasvislientä
1 dl
Ruokakermaa
100 g
Sinihomejuustoa
Musta- tai valkopippuria
Suolaa tarvittaessa

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Paloittele kaali kukinnoiksi ja kuutioi varsi. Kuori ja hienonna sipuli. Keitä kaali ja sipuli kypsäksi liemessä (10–15 minuuttia).

500 g
Kukkakaalia
1 kpl
Sipuli
5 dl
Kana- tai kasvislientä
2

Soseuta keitto sauvasekoittimella. Lisää kerma ja murennettu sinihomejuusto ja tarkista maku.

1 dl
Ruokakermaa
100 g
Sinihomejuustoa
Musta- tai valkopippuria
Suolaa tarvittaessa
Miltä maistui?
Resepti:
Aila Pakarinen
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
Julkaistu: 15.7.2009
|
Muokattu: 5.2.2021

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.