Kukkakaalikeitto - Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Kukkakaalikeitto

Kukkakaalikeitto ohje
Annokset
4
Valmistusaika
15 min
Ruokavalio
Kukkakaalikeitto valmistuu nopeasti muutamasta ainesosasta. Ohje sisältää maustamiseen sinihomejuustoa, joka sopii hyvin kukkakaalin kanssa.
Jaa Somessa

Ainekset

500 g
Kukkakaalia
1 kpl
Sipuli
5 dl
Kana- tai kasvislientä
1 dl
Ruokakermaa
100 g
Sinihomejuustoa
Musta- tai valkopippuria
Suolaa tarvittaessa

Näin teet

1

Paloittele kaali kukinnoiksi ja kuutioi varsi. Kuori ja hienonna sipuli. Keitä kaali ja sipuli kypsäksi liemessä (10–15 minuuttia).

500 g
Kukkakaalia
1 kpl
Sipuli
5 dl
Kana- tai kasvislientä
2

Soseuta keitto sauvasekoittimella. Lisää kerma ja murennettu sinihomejuusto ja tarkista maku.

1 dl
Ruokakermaa
100 g
Sinihomejuustoa
Musta- tai valkopippuria
Suolaa tarvittaessa
Resepti
Aila Pakarinen
Kuvat
Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
Julkaistu: 15.7.2009
Muokattu: 15.5.2019