Pilko sipuli ja kuori valkosipulit ja lisää colan joukkoon laakerinlehtien ja pippureiden kanssa.
Keitä ribsejä colassa noin 2 tuntia riippuen siitä kuinka kypsää haluat lihasta. Nosta ribsit pois liemestä, valele Kulman Keittiön cola-bbq-kastikkeella ja grillaa molemmin puolin kunnes ribsit ovat saaneet haluamasi värin.
Tarjoile colaribsit lopun bbq-kastikkeen ja Kulman Keittiön coleslaw-salaatin kanssa.
Maistuvimmat reseptit Turusta löytyvät kulman keittiöstä. Katso kaikki!
Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Yksi annos
Koko resepti
53
13
—
—
1,8 g
—
0,8 g
0,8 g
0,0 g
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
1 - 1,5 kg Lihatukku Jouni Partasen ribsejä,
1,5 l (1 plo) cola-juomaa (ei light),
Iso sipuli,
2 kpl laakerinlehteä,
1 prk Kulman Keittiön cola-bbq-kastiketta,
Kulman Keittiön coleslaw-salaattia.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli