Kulman Keittiön Eggs Benedict - Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Kulman Keittiön Eggs Benedict

Kulman Keittiön Eggs Benedict
Annokset
4
Valmistusaika
15 min
Klassinen Eggs Benedict on perinteinen aamiais- ja brunssiherkku, mutta se sopii hyvin myös alkuruoaksi. Pekoni, kananmuna ja Kulman Keittiön oma hollandaisekastike viimeistelevät kokonaisuuden.
Jaa Somessa

Ainekset

vettä
4 kpl
kananmunaa
8 kpl
pekonin siivua
4 kpl
paahtoleivän siivuja
200 g
pinaattia
1 rkl
voita tai oliiviöljyä
2 dl
Kulman Keittiön hollandaisekastiketta

Näin teet

1

Kiehauta isossa kattilassa reilusti vettä. Aseta pieneen kulhoon tai kahvikuppiin reilu palanen kelmua ja riko sen sisälle kananmuna. Sido kelmu nyytiksi ja solmi kiinni niin, että kananmuna jää kelmun sisään. Toista sama lopuille kananmunille ja keitä munia kiehuvassa vedessä 3 minuuttia.

vettä
4 kpl
kananmunaa
2

Paista pekonit rapeiksi pannulla, paahda paahtoleivät ja paista pinaatit nopeasti voissa niin, että lehdet ovat pehmeitä.

8 kpl
pekonin siivua
4 kpl
paahtoleivän siivuja
200 g
pinaattia
1 rkl
voita tai oliiviöljyä
3

Lämmitä hollandaisekastike varovasti kattilassa tai mikrossa. Nosta paahtoleipäsiivuille pinaatti, pekonisiivut, kananmunat ja lopuksi hollandaisekastiketta. Tarjoile Eggs Benedict heti.

2 dl
Kulman Keittiön hollandaisekastiketta
Kuvat
TOK
Julkaistu: 2.7.2018
Muokattu: 5.9.2019

Helppoja reseptejä arkeen

Tilaa viikoittainen uutiskirje.

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Hiilihydraatteja14 g54 g
Proteiinia17 g66 g
Rasvaa16 g65 g
Kuituja2 g7 g
Energiaa kj1126 4504
Energiaa kcal269 1077

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

  • vettä

  • 2 dl Kulman Keittiön hollandaisekastiketta

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Hiilihydraatteja14 g54 g
Proteiinia17 g66 g
Rasvaa16 g65 g
Kuituja2 g7 g
Energiaa kj1126 4504
Energiaa kcal269 1077

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

  • vettä

  • 2 dl Kulman Keittiön hollandaisekastiketta

Kuvat
TOK

Helppoja reseptejä arkeen

Tilaa viikoittainen uutiskirje.