Kulman Keittiön pastrami-sandwich | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
Kulman Keittiön pastrami-sandwich

Kulman Keittiön pastrami-sandwich

timer-icon15 min
Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta
more-info
Kulman Keittiön pastrami-sandwich on taatusti lihansyöjien mieleen. Maukas pastrami-sandwich sisältää reilusti Kulman Keittiön omaa mehevää pastramileikkelettä sekä Kulman Keittiön omalla aiolilla maustettua coleslaw-kaalisalaattia.

Ainekset

500 g
Kulman Keittiön härkäpastramia
8 kpl
viipaletta paahtoleipää
2 rkl
makeuttamatonta sinappia
2 kpl
suolakurkkua pitkinä viipaleina
4 kpl
lehtisalaatin lehteä
2 kpl
pientä sipulia ohuina renkaina

coleslaw

4 dl
kaaliraastetta tai suikaletta
Porkkana raastettuna
1 tl
suolaa
1 tl
sokeria
Puolikkaan sitruunan mehu
1 prk Kulman Keittiön Aiolia

Reseptin ainekset Kulman keittiöstä

Valmistus

1

Valmista ensin coleslaw sekoittamalla kaali-ja porkkanaraaste. Mausta suolalla, sokerilla ja sitruunan mehulla.

4 dl
kaaliraastetta tai suikaletta
Porkkana raastettuna
1 tl
suolaa
1 tl
sokeria
Puolikkaan sitruunan mehu
2

Lisää joukkoon Kulman Keittiön Aioli. Sekoita tasaiseksi ja anna maustua.

1 prk Kulman Keittiön Aiolia
3

Paahda leivät molemmin puolin rapeiksi. Voitele leipien pohja sinapilla ja kansi aiolilla. Jaa coleslaw leipien pohjalle.

8 kpl
viipaletta paahtoleipää
2 rkl
makeuttamatonta sinappia
4

Leikkaa pastrami ohuiksi viipaleiksi ja jaa se coleslaw salaatin päälle.

500 g
Kulman Keittiön härkäpastramia
5

Lado päälle kurkkuviipaleet, salaatinlehdet ja sipulit. Sulje pastrami-sandwich aiolilla voidellulla leivällä ja leikkaa leipä kahtia.

2 kpl
suolakurkkua pitkinä viipaleina
4 kpl
lehtisalaatin lehteä
2 kpl
pientä sipulia ohuina renkaina
6

Tarjoile pastrami-sandwich kylmän huurteisen juoman kera.

Maistuvimmat reseptit Turusta löytyvät kulman keittiöstä. Katso kaikki!

Kuvat:
TOK
Julkaistu: 30.7.2018
Muokattu: 18.2.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Yksi annos

Koko resepti

760

181

2,8 g

1,0 g

30,8 g

5,5 g

4,0 g

6,0 g

1,7 g

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

500 g Kulman Keittiön härkäpastramia,

2 kpl suolakurkkua pitkinä viipaleina,

Porkkana raastettuna,

Puolikkaan sitruunan mehu,

1 prk Kulman Keittiön Aiolia.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli