Kurpitsa-juustokakku - Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Kurpitsa-juustokakku

???
Annokset
8
Kurpitsa sopii myös makeisiin herkkuihin.
Jaa Somessa

Ainekset

POHJA

100 g
Digestivekeksejä
50 g
Sulatettua voita

TÄYTE

400 g
Maustamatonta tuorejuustoa
1 1/4 dl
Sokeria
2 tl
Vaniljasokeria
3 kpl
Munaa
1/2 kpl
Myskikurpitsaa
1 tl
Raastettua sitruunan kuorta
2 rkl
Sitruunamehua
1 tl
Kanelia
1 tl
Inkivääriä
1/2 tl
Kardemummaa

Näin teet

1

Kuori ja paloittele myskikurpitsa. Keitä palat pehmeiksi vedessä, kaada vesi pois ja soseuta. Ota täytettä varten 2 dl sosetta. Valmista pohja. Murskaa keksit, sekoita joukkoon voisula. Peitä irtopohjaisen (20–22 cm) kakkuvuoan pohja leivinpaperilla. Painele muruseos vuoan pohjalle ja reunoille. Valmista täyte. Vatkaa juusto sähkövatkaimella, lisää muut aineet. Kaada seos pohjan päälle. Kypsennä 175-asteisessa uunissa noin 50 minuuttia. Peitä kakku paistamisen puolivälissä leivinpaperilla. Anna kakun tekeytyä kylmässä vähintään 3 tuntia.

Resepti
Taina Salovaara
Kuvat
Laura Riihelä
Julkaistu: 26.9.2016
Muokattu: 28.11.2019

Helppoja reseptejä arkeen

Tilaa viikoittainen uutiskirje.

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Hiilihydraatteja16 g124 g
Proteiinia5 g37 g
Rasvaa17 g139 g
Kuituja1 g8 g
Energiaa kj1014 8108
Energiaa kcal242 1937

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

  • 100 g Digestivekeksejä

  • 50 g Sulatettua voita

  • 2 tl Vaniljasokeria

  • 1 tl Raastettua sitruunan kuorta

  • 2 rkl Sitruunamehua

  • 1 tl Kanelia

  • 1 tl Inkivääriä

  • 0,5 tl Kardemummaa

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Hiilihydraatteja16 g124 g
Proteiinia5 g37 g
Rasvaa17 g139 g
Kuituja1 g8 g
Energiaa kj1014 8108
Energiaa kcal242 1937

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

  • 100 g Digestivekeksejä

  • 50 g Sulatettua voita

  • 2 tl Vaniljasokeria

  • 1 tl Raastettua sitruunan kuorta

  • 2 rkl Sitruunamehua

  • 1 tl Kanelia

  • 1 tl Inkivääriä

  • 0,5 tl Kardemummaa

Resepti
Taina Salovaara
Kuvat
Laura Riihelä

Helppoja reseptejä arkeen

Tilaa viikoittainen uutiskirje.