Kurpitsasäilyke | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Kurpitsasäilyke

Fork and knife
1 Kappaletta
Fork and knife
1 Kappaletta
Säilytä kurpitsasäilyke viileässä. Pikkelssi säilyy jääkaapissa useita kuukausia. Nauti liha- tai kanaruokien kanssa.

Ainekset

1 1/2 l
Kurpitsalastuja, -kuutioita tai -suikaleita
2 kpl
Isoa sipulia suikaleina
1 kpl
Punainen paprika suikaleina
2 dl
Vettä
2 dl
Väkiviinaetikkaa
3/4 dl
Sokeria
1 kpl
Kanelitanko tai tähtianis
2 tl
Sinapinsiemeniä
3 kpl
Valkosipulinkynttä viipaleina

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Kuori kurpitsa ja poista sisältä siemenet. Leikkaa kurpitsa lastuiksi, kuutioiksi tai suikaleiksi. Poista paprikasta siemenet ja suikaloi paprika.

Laita vesi, väkiviinaetikka, sokeri, kanelitanko tai tähtianis, sinapinsiemenet ja kuoritut, viipaloidut valkosipulinkynnet kattilaan ja kiehauta. Lisää muut ainekset ja anna kiehua hiljalleen muutaman minuutin ajan. Jaa ainekset lasipurkkiin tai purkkeihin ja sulje kannet.

Resepti:
Hellapoliisi
Kuvat:
Jami Jaakonen
Julkaistu: 6.11.2012
Muokattu: 4.12.2019

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Yksi annos

Koko resepti

1623

387

75,0 g

73,0 g

3,0 g

3,0 g

0,0 g

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

1,5 l Kurpitsalastuja, -kuutioita tai -suikaleita,

2 dl Vettä,

Kanelitanko tai tähtianis,

2 tl Sinapinsiemeniä.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli