Lämmin bataatti-feta-papusalaatti - Yhteishyvä

Lämmin bataatti-feta-papusalaatti

???
Annokset
2
Ruokavalio
Jaa Somessa

Ainekset

300 g
Bataattia
2 rkl
Oliiviöljyä
1 kpl
Punainen chili
1 kpl
Pieni punasipuli
1 kpl
(425 g/285 g) valkoisia papuja tomaattikastikkeessa
1/4 dl
Viipaloituja mustia oliiveja
50 g
Kevytfetakuutioita
50 g
Rucolaa

KASTIKE:

1 rkl
Oliiviöljyä
1 rkl
Balsamiviinietikkaa
Mustapippuria

Näin teet

1

Kuori ja kuutioi bataatti pieneksi. Kuumenna öljy kasarissa. Paista bataattikuutioita, kunnes ne pehmenevät (noin 15 minuuttia). Poista chilistä siemenet, hienonna palko. Lisää bataatin joukkoon, jatka paistamista muutama minuutti. Kuori ja leikkaa sipuli renkaiksi, lisää bataatin ja chilin joukkoon. Valuta ja huuhtele pavut, valuta oliivit ja feta. Lisää ne ja rucola kasariin, paista käännellen hetki. Sekoita kastikkeen ainekset keskenään ja kaada salaattiin. Tarjoa salaatti lämpimänä.

Resepti
Krista Niiniharju
Kuvat
Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
Julkaistu: 20.10.2008
Muokattu: 15.11.2018
Jaa Somessa