Lettutaikina | Leivonnaiset | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Lettutaikina

Fork and knife
12 Kappaletta
Fork and knife
12 Kappaletta
Tällä helpolla lettutaikinalla onnistut maukkaiden lettujen valmistamisessa. Nauti lämpimät ohukkaat tuoreiden mansikoiden ja kermavaahdon kanssa.

Ainekset

2 kpl
Kananmunaa
1 l
Kivennäisvettä
2 dl
Maitojauhetta
6 dl
Vehnäjauhoja
1/2 tl
Suolaa
100 g
Sulatettua margariinia tai voita

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Näin teet

1

Riko kulhossa munien rakenne. Sekoita joukkoon kivennäisvesi, maitojauhe ja jauhot. Mausta suolalla. Lisää joukkoon sulatettu rasva. Anna taikinan turvota puolisen tuntia. Paista isoja tai pieniä lettuja pannulla tai muurinpohjapannulla.

2 kpl
Kananmunaa
1 l
Kivennäisvettä
2 dl
Maitojauhetta
6 dl
Vehnäjauhoja
1/2 tl
Suolaa
100 g
Sulatettua margariinia tai voita
Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 25.5.2012
Muokattu: 6.9.2018

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.