Lihapullahodarit | Pikaruoat ja streetfood | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
Lihapullahodarit

Lihapullahodarit

timer-icon15 min
Fork and knife
6 Annosta
Fork and knife
6 Annosta
Lihapullahodari on superhelppo valmistaa! Lado lihapullat ja kasvikset porkkanasämpylän väliin ja kääräise paperiin. Nappaa välipalaksi tai evääksi harrastukseen.

Ainekset

300 g
(1 pkt) lihapullia
100 g
sulatejuustoa (pehmeää)
3 rkl
kurkkusalaattia
1/3 kpl
kurkkua
1 kpl
suippopaprika
240 g
(1 ps) kaura-porkkana minileipiä (Vaasan Snäkki)

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Lämmitä lihapullia kulhossa mikrossa täydellä teholla 1–2 minuuttia. Halutessasi voit puolittaa lihapullat.

300 g
(1 pkt) lihapullia
2

Lusikoi sulatejuusto pieneen kulhoon ja sekoita joukkoon kurkkusalaatti. Huuhtele ja viipaloi kurkku ja paprika.

1 kpl
suippopaprika
1/3 kpl
kurkkua
100 g
sulatejuustoa (pehmeää)
3 rkl
kurkkusalaattia
3

Avaa leivät ja levitä juustoseos pohjapaloille. Lisää lihapullat ja kasvikset. Laita leipien kannet paikoilleen.

240 g
(1 ps) kaura-porkkana minileipiä (Vaasan Snäkki)
Resepti:
Taina Salovaara
Kuvausjärjestelyt:
Kaisa Jouhki
Kuvat:
Tuomas Kolehmainen
Julkaistu: 5.3.2019
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Yksi annos

Koko resepti

1144

273

13,5 g

5,5 g

24,0 g

5,5 g

2,5 g

12,3 g

1,5 g

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli