Lindströmin kebakot, lehtikaalipaistos ja kaprisdippi - Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Lindströmin kebakot, lehtikaalipaistos ja kaprisdippi

Lindströmin kebakot, lehtikaalipaistos ja kaprisdippi
Annokset
4
Valmistusaika
30 min
Uunin lämpötila
160°C
Kebakot ovat helppoa arkiruokaa parhaimmillaan. Kulman Keittiön Lindströmin kebakot saavat seurakseen nopean lehtikaalipaistoksen ja helpon kaprisdipin.
Jaa Somessa

Ainekset

2 dl
smetanaa
1 rkl
sinappia
1/2 tl
suolaa
1 tl
sokeria
1/2 dl
kapriksia
2 rkl
rypsiöljyä
1 kpl
sipulia
400 g
(1 tlk) kikherneitä
2 kpl
porkkanaa
200 g
lehtikaalia
1 tl
suolaa
mustapippuria myllystä
1 kpl
sitruunan mehu
8 kpl
Kulman Keittiön Lindströmin kebakkoja

Näin teet

1

Sekoita smetanan joukkoon sinappi, mausta suolalla ja sokerilla. Hienonna kaprikset veitsellä karkeasti, sekoita joukkoon. Anna kastikkeen maustua.

2 dl
smetanaa
1/2 tl
suolaa
1 rkl
sinappia
1 tl
sokeria
1/2 dl
kapriksia
2

Kuumenna uuni 160 asteiseksi ja lämmitä kebakkoja noin 20 minuuttia.

8 kpl
Kulman Keittiön Lindströmin kebakkoja
3

Kuumenna rypsiöljy pannussa. Kuullota öljyssä hienonnettu sipuli. Lisää valutetut kikherneet, suikaloidut porkkanat ja ruodistaan revityt lehtikaalin lehdet. Mausta suolalla, mustapippurilla ja sitruunan mehulla.

2 rkl
rypsiöljyä
1 kpl
sipulia
400 g
(1 tlk) kikherneitä
2 kpl
porkkanaa
200 g
lehtikaalia
1 tl
suolaa
mustapippuria myllystä
1 kpl
sitruunan mehu
Kuvat
Foody Allen / Jenni Virta
Julkaistu: 15.2.2019
Muokattu: 9.7.2019

Helppoja reseptejä arkeen

Tilaa viikoittainen uutiskirje.

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Hiilihydraatteja52 g209 g
Proteiinia24 g97 g
Rasvaa34 g135 g
Kuituja13 g50 g
Energiaa kj2659 10636
Energiaa kcal636 2542

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

  • 0.5 dl kapriksia

  • mustapippuria myllystä

  • 8 kpl Kulman Keittiön Lindströmin kebakkoja

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Hiilihydraatteja52 g209 g
Proteiinia24 g97 g
Rasvaa34 g135 g
Kuituja13 g50 g
Energiaa kj2659 10636
Energiaa kcal636 2542

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

  • 0.5 dl kapriksia

  • mustapippuria myllystä

  • 8 kpl Kulman Keittiön Lindströmin kebakkoja

Kuvat
Foody Allen / Jenni Virta

Helppoja reseptejä arkeen

Tilaa viikoittainen uutiskirje.