
Lindströmin kebakot, lehtikaalipaistos ja kaprisdippi
Ainekset
Näin teet
Sekoita smetanan joukkoon sinappi, mausta suolalla ja sokerilla. Hienonna kaprikset veitsellä karkeasti, sekoita joukkoon. Anna kastikkeen maustua.
Kuumenna uuni 160 asteiseksi ja lämmitä kebakkoja noin 20 minuuttia.
Kuumenna rypsiöljy pannussa. Kuullota öljyssä hienonnettu sipuli. Lisää valutetut kikherneet, suikaloidut porkkanat ja ruodistaan revityt lehtikaalin lehdet. Mausta suolalla, mustapippurilla ja sitruunan mehulla.
Ravintosisältö
Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Annos | Resepti | |
---|---|---|
Hiilihydraatteja | 52 g | 209 g |
Proteiinia | 24 g | 97 g |
Rasvaa | 34 g | 135 g |
Kuituja | 13 g | 50 g |
Energiaa kj | 2659 | 10636 |
Energiaa kcal | 636 | 2542 |
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
0.5 dl kapriksia
mustapippuria myllystä
8 kpl Kulman Keittiön Lindströmin kebakkoja
Ravintosisältö
Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Annos | Resepti | |
---|---|---|
Hiilihydraatteja | 52 g | 209 g |
Proteiinia | 24 g | 97 g |
Rasvaa | 34 g | 135 g |
Kuituja | 13 g | 50 g |
Energiaa kj | 2659 | 10636 |
Energiaa kcal | 636 | 2542 |
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
0.5 dl kapriksia
mustapippuria myllystä
8 kpl Kulman Keittiön Lindströmin kebakkoja