Lindströmin kebakot, lehtikaalipaistos ja kaprisdippi | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
Lindströmin kebakot, lehtikaalipaistos ja kaprisdippi

Lindströmin kebakot, lehtikaalipaistos ja kaprisdippi

timer-icon30 min
Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta
Kebakot ovat helppoa arkiruokaa parhaimmillaan. Kulman Keittiön Lindströmin kebakot saavat seurakseen nopean lehtikaalipaistoksen ja helpon kaprisdipin.

Ainekset

2 dl
smetanaa
1 rkl
sinappia
1/2 tl
suolaa
1 tl
sokeria
1/2 dl
kapriksia
2 rkl
rypsiöljyä
1 kpl
sipulia
400 g
(1 tlk) kikherneitä
2 kpl
porkkanaa
200 g
lehtikaalia
1 tl
suolaa
mustapippuria myllystä
1 kpl
sitruunan mehu
8 kpl
Kulman Keittiön Lindströmin kebakkoja

Valmistus

1

Sekoita smetanan joukkoon sinappi, mausta suolalla ja sokerilla. Hienonna kaprikset veitsellä karkeasti, sekoita joukkoon. Anna kastikkeen maustua.

2 dl
smetanaa
1/2 tl
suolaa
1 rkl
sinappia
1 tl
sokeria
1/2 dl
kapriksia
2

Kuumenna uuni 160 asteiseksi ja lämmitä kebakkoja noin 20 minuuttia.

8 kpl
Kulman Keittiön Lindströmin kebakkoja
3

Kuumenna rypsiöljy pannussa. Kuullota öljyssä hienonnettu sipuli. Lisää valutetut kikherneet, suikaloidut porkkanat ja ruodistaan revityt lehtikaalin lehdet. Mausta suolalla, mustapippurilla ja sitruunan mehulla.

2 rkl
rypsiöljyä
1 kpl
sipulia
400 g
(1 tlk) kikherneitä
2 kpl
porkkanaa
200 g
lehtikaalia
1 tl
suolaa
mustapippuria myllystä
1 kpl
sitruunan mehu

Maistuvimmat reseptit Turusta löytyvät kulman keittiöstä. Katso kaikki!

Lisää aiheesta

Kuvat:
Foody Allen / Jenni Virta
Julkaistu: 15.2.2019
Muokattu: 9.3.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Yksi annos

Koko resepti

2659

636

33,8 g

14,5 g

52,3 g

8,3 g

12,5 g

24,3 g

2,7 g

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

0,5 dl kapriksia,

mustapippuria myllystä,

8 kpl Kulman Keittiön Lindströmin kebakkoja.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli