Lohi-perunasalaatti | Salaatit | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Lohi-perunasalaatti

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

1 kpl
(300 g) pakastelohikuutioita
1 rkl
Öljyä
700 g
Keitettyjä perunoita
10 - 12 kpl
Retiisiä
1 kpl
Hapan vihreä omena
1 kpl
Ruukku jääsalaattia

kastike:

2 rkl
Sitruunamehua
3 rkl
Oliiviöljyä
1 rkl
Hunajaa
Suolaa ja rouhittua mustapippuria

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Anna lohipalojen hieman sulaa ja paista öljyssä joka sivulta kypsiksi. Kuori ja pilko jäähtyneet perunat. Leikkaa retiisit ohuiksi viipaleiksi. Kuori omena ja paloittele. Revi salaatti kulhoon ja asettele päälle loput ainekset, viimeisenä lohipalat. Sekoita kastikkeen ainekset ja valuta salaatin päälle. Tarjoile tuoreen ruisleivän kanssa.

Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
Julkaistu: 15.7.2009
Muokattu: 15.5.2019

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.