Luumu-homejuustohyrrät - Yhteishyvä

Luumu-homejuustohyrrät

???
Kappaleita
15
Valmistusaika
15 min
Jaa Somessa

Ainekset

500 g
Voitaikinalevyjä
1/2 kpl
(80 g) sinihomejuustoa
1 dl
Luumumarmeladia

VOITELUUN

1 kpl
Kananmuna

Näin teet

1

Kauli sulaneesta pakastetaikinasta suorakaiteen muotoinen levy. Murustele homejuusto. Levitä taikinan pinnalle luumarmeladi ja homejuusto. Rullaa kääretortun tapaan. Leikkaa noin 1,5 cm:n levyisiä kiekkoja. Siirrä kiekot leivinpaperoidulle pellille. Voitele munalla ja paista 225-asteisessa uunissa n. 10 minuuttia.

Resepti
Sanna Autio
Kuvat
Laura Riihelä
Julkaistu: 23.11.2016
Muokattu: 19.7.2018
Jaa Somessa

Älä jää paitsi herkuista

Tilaa uutiskirje tästä.

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Hiilihydraatteja4 g54 g
Proteiinia1 g10 g
Rasvaa1 g8 g
Kuituja0 g1 g
Energiaa kj93 1399
Energiaa kcal22 335

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

  • 500 g Voitaikinalevyjä

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Hiilihydraatteja4 g54 g
Proteiinia1 g10 g
Rasvaa1 g8 g
Kuituja0 g1 g
Energiaa kj93 1399
Energiaa kcal22 335

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

  • 500 g Voitaikinalevyjä

Resepti
Sanna Autio

Älä jää paitsi herkuista

Tilaa uutiskirje tästä.