Luumu-homejuustohyrrät | Leivonnaiset | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Luumu-homejuustohyrrät

timer-icon15 min
Fork and knife
15 Kappaletta
Fork and knife
15 Kappaletta

Ainekset

500 g
Voitaikinalevyjä
1/2 kpl
(80 g) sinihomejuustoa
1 dl
Luumumarmeladia

voiteluun

1 kpl
Kananmuna

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Kauli sulaneesta pakastetaikinasta suorakaiteen muotoinen levy. Murustele homejuusto. Levitä taikinan pinnalle luumarmeladi ja homejuusto. Rullaa kääretortun tapaan. Leikkaa noin 1,5 cm:n levyisiä kiekkoja. Siirrä kiekot leivinpaperoidulle pellille. Voitele munalla ja paista 225-asteisessa uunissa n. 10 minuuttia.

Koostaja:
Yhteishyvä
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 23.11.2016
Muokattu: 25.10.2019

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Yksi annos

Koko resepti

93

22

0,5 g

0,2 g

3,6 g

3,6 g

0,1 g

0,7 g

0,0 g

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

500 g Voitaikinalevyjä.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli