Kauli sulaneesta pakastetaikinasta suorakaiteen muotoinen levy. Murustele homejuusto. Levitä taikinan pinnalle luumarmeladi ja homejuusto. Rullaa kääretortun tapaan. Leikkaa noin 1,5 cm:n levyisiä kiekkoja. Siirrä kiekot leivinpaperoidulle pellille. Voitele munalla ja paista 225-asteisessa uunissa n. 10 minuuttia.
Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Yksi annos
Koko resepti
93
22
0,5 g
0,2 g
3,6 g
3,6 g
0,1 g
0,7 g
0,0 g
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
500 g Voitaikinalevyjä.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli