Luumuviineripitkot - Yhteishyvä

Luumuviineripitkot

???
Paloja
20
Valmistusaika
15 min
Jaa Somessa

Ainekset

6 kpl
Lehtitaikinalevyä
1 1/2 dl
Paistonkestävää luumumarmeladia

VOITELUUN:

1 kpl
Kananmuna

KORISTEEKSI:

Valmista valkoista sokerikuorrutetta
Tomusokeria

Näin teet

1

Sulata taikinalevyt. Nosta leivinpaperoidulle uunipellille kaksi levyä kerrallaan pituussuunnassa peräkkäin. Painele ne liitoskohdasta yhteen. Vedä taikinalevypitkojen reunaan viillot, noin sentin päästä reunoista. Levitä keskelle luumumarmeladi. Voitele reunat kevyesti munalla. Paista pitkoja 225-asteisessa uunissa noin 15 minuuttia. Anna jäähtyä. Pursota sokerikuorrutetta pinnalle ja siivilöi päälle tomusokeria.

Resepti
Katri Schröder
Kuvat
Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
Julkaistu: 20.10.2009
Muokattu: 15.11.2018
Jaa Somessa