Maanviljelijän puolukkarahka | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
Maanviljelijän puolukkarahka

Maanviljelijän puolukkarahka

timer-icon15 min
Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta
Puolukkarahka on helppo ja nopea välipala, jonka koululainenkin osaa tehdä itse.

Ruokavaliot

Ainekset

250 g
(1 prk) maitorahkaa
1 1/2 dl
Puolukoita (pakaste)
3/4 dl
sokeria
2 rkl
Kaurahiutaleita
2 dl
Kuohukermaa

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Kaada maitorahka kulhoon. Sekoita puolukat, sokeri ja kaurahiutaleet rahkaan.

250 g
(1 prk) maitorahkaa
1 1/2 dl
Puolukoita (pakaste)
3/4 dl
sokeria
2 rkl
Kaurahiutaleita
2

Kaada kuohukerma toiseen kulhoon. Vatkaa kerma sähkövatkaimella pehmeäksi vaahdoksi.

2 dl
Kuohukermaa
3

Sekoita kermavaahto puolukkarahkaan kevyesti nostellen.

4

Vinkki! Anna pakastepuolukoiden sulaa ensin tai sulata ne mikrossa.

Resepti:
Suvi Rüster
Kuvat:
Panu Pälviä
Julkaistu: 22.4.2018
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Yksi annos

Koko resepti

1210

289

18,3 g

11,8 g

23,3 g

21,3 g

0,8 g

7,8 g

0,2 g

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli