Macarons-keksit - Yhteishyvä

Macarons-keksit

???
Kappaleita
20
Leivo trendikkäitä macaronseja raikkaalla täytteellä.
Jaa Somessa

Ainekset

3 kpl
Munanvalkuaista
4 dl
Tomusokeria
100 - 150 g
Manteli- tai hasselpähkinäjauhetta

TÄYTE

200 - 300 g
Manteli- tai limecurd-tahnaa

Näin teet

1

Erottele keltuaiset ja valkuaiset. Vatkaa valkuaiset valkoiseksi vaahdoksi. Lisää joukkoon vähän kerrallaan tomusokeri koko ajan vatkaten. Sekoita lopuksi joukkoon manteli- tai hasselpähkinäjauhe.

Pursota seos suorapäisellä pursotinterällä leivinpaperilla vuoratulle uunipellille tasakokoisiksi noin kahden euron kolikon kokoisiksi lanteiksi. Kypsennä 125–150-asteisessa uunissa noin 20 minuuttia.

Ota puolet macaronseista sivuun ja asettele paistopinta alaspäin tarjoiluvadille. Pursota pinnalle raikasta lemon- tai limecurd-tahnaa. Paina toiset puolikkaat päälle. Säilytä jääkaapissa tarjoiluhetkeen asti.

Resepti
Hellapoliisi
Kuvat
Jami Jaakonen
Julkaistu: 10.3.2014
Muokattu: 23.7.2018
Jaa Somessa

Helppoja reseptejä arkeen

Tilaa viikoittainen uutiskirje.

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Hiilihydraatteja20 g393 g
Proteiinia4 g86 g
Rasvaa8 g158 g
Kuituja1 g24 g
Energiaa kj709 14171
Energiaa kcal169 3386

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Hiilihydraatteja20 g393 g
Proteiinia4 g86 g
Rasvaa8 g158 g
Kuituja1 g24 g
Energiaa kj709 14171
Energiaa kcal169 3386
Resepti
Hellapoliisi
Kuvat
Jami Jaakonen

Helppoja reseptejä arkeen

Tilaa viikoittainen uutiskirje.