Makaronilaatikko | Pasta | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Makaronilaatikko

Fork and knife
1 Kappaletta
Fork and knife
1 Kappaletta
Maukas makaronilaatikko onnistuu helposti aloittelijaltakin ja maistuu raikkaan salaatin kanssa.

Ainekset

1 kpl
(400 g) tavallisia makaroneja
Vettä, suolaa

vuokaan:

2 rkl
Voita tai margariinia

munamaito:

7 dl
Maitoa
4 - 5 kpl
Munaa
1 rkl
Vehnäjauhoja
1/2 tl
Suolaa
1/4 tl
Valkopippuria
1 - 2 dl
(juustoraastetta)

pinnalle:

2 rkl
Korppujauhetta
2 rkl
Voita tai margariinia

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Keitä makaronit pakkauksen ohjeen mukaan väljässä, suolalla maustetussa vedessä kypsiksi. Valuta.Voitele laakean uunivuoan pohja ja reunat. Levitä makaronit vuokaan tasaiseksi kerrokseksi. Sekoita munat ja maito. Vatkaa joukoon jauhot ja mausteet. Lisää makusi mukaan juustoraaste. Kaada seos vuokaan, jossa sen on peitettävä makaronit.Ripottele pintaan korppujauhetta ja muutama nokare voita tai margariinia. Kypsennä laatikkoa 175-asteisessa uunissa noin 40 minuuttia.

Resepti:
Pirjo Muurinen
Kuvat:
Pekka Haraste, Studio Fotoni Oy
Julkaistu: 18.1.2005
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.