Mansikka-vesimelonisalsa | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Mansikka-vesimelonisalsa

timer-icon15 min
Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta
Kesäinen mansikkasalsa maistuu esimerkiksi grillatun lihan tai kalan lisäkkeenä.

Ainekset

1/2 l
Tuoreita mansikoita
500 g
Vesimelonia (kuorittuna)
1/2 kpl
Kurkkua
2 rkl
Silputtua ruohosipulia
1 rkl
Limetin- tai sitruunanmehua (tai valkoista balsamiviinietikkaa)
2 rkl
Oliiviöljyä
Suolaa

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Kuori ja perkaa mansikat. Kuutioi ne. Kuori ja kuutioi vesimeloni sekä kurkku. Yhdistä kaikki ainekset kulhossa ja anna maustua puolisen tuntia huoneenlämmössä tai pari tuntia jääkaapissa.

Resepti:
Elina Jyväs
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 25.6.2012
Muokattu: 15.5.2019

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.