Mansikka-vesimelonisalsa - Yhteishyvä

Mansikka-vesimelonisalsa

???
Annokset
4
Valmistusaika
15 min
Kesäinen mansikkasalsa maistuu esimerkiksi grillatun lihan tai kalan lisäkkeenä.
Jaa Somessa

Ainekset

1/2 l
Tuoreita mansikoita
500 g
Vesimelonia (kuorittuna)
1/2 kpl
Kurkkua
2 rkl
Silputtua ruohosipulia
1 rkl
Limetin- tai sitruunanmehua (tai valkoista balsamiviinietikkaa)
2 rkl
Oliiviöljyä
Suolaa

Näin teet

1

Kuori ja perkaa mansikat. Kuutioi ne. Kuori ja kuutioi vesimeloni sekä kurkku. Yhdistä kaikki ainekset kulhossa ja anna maustua puolisen tuntia huoneenlämmössä tai pari tuntia jääkaapissa.

Resepti
Elina Jyväs
Kuvat
Laura Riihelä
Julkaistu: 25.6.2012
Muokattu: 15.11.2018
Jaa Somessa