Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
Marinoidut punajuuret

Marinoidut punajuuret

timer-iconNoin tunti
Fork and knife
8 Annosta
Fork and knife
8 Annosta
Marinoi punajuuret balsamiviinietikalla ja tuoreella basilikalla.

Ainekset

500 g
Punajuuria
2 rkl
Öljyä
1 rkl
Balsamiviinietikkaa
1 rkl
Tuoretta basilikaa tai meiramia
1/2 tl
Suolaa

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Pese punajuuret. Keitä ne kypsiksi, vähintään tunnin ajan. Anna juuresten jäähtyä, kuori ja leikkaa ne lohkoiksi. Sekoita kastike ja kaada se lohkojen joukkoon. Tarjoa heti tai anna maustua jääkaapissa.

Miltä maistui?
Resepti:
Minna Saarni
Kuvat:
Timo Viljakainen, Margareta Nygård
Julkaistu: 27.11.2006
Muokattu: 4.2.2021

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.