Kuori ja kuutioi meloni. Huuhtele ja halkaise nektariinit ja poista kivet. Lohko hedelmät. Mittaa kattilaan marinadin ainekset. Kiehauta, mutta älä keitä. Kaada marinadi heti hedelmien päälle. Anna maustua huoneenlämmössä 10–15 minuuttia tai muutama tunti jääkaapissa. Tarjoa jäätelön kanssa.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
205
859
0,5 g
—
42,3 g
42,3 g
4,8 g
3,3 g
0,0 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
Rouhittua mustapippuria.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli