Marinoitu vesimeloni-nektariinisalaatti - Yhteishyvä

Marinoitu vesimeloni-nektariinisalaatti

???
Annokset
4
Jaa Somessa

Ainekset

500 g
Vesimelonia
5 kpl
Nektariinia

MARINADI

2 rkl
Tummaa balsamiviinietikkaa
2 rkl
Sitruunamehua
3/4 dl
Juoksevaa hunajaa
Rouhittua mustapippuria

Näin teet

1

Kuori ja kuutioi meloni. Huuhtele ja halkaise nektariinit ja poista kivet. Lohko hedelmät. Mittaa kattilaan marinadin ainekset. Kiehauta, mutta älä keitä. Kaada marinadi heti hedelmien päälle. Anna maustua huoneenlämmössä 10–15 minuuttia tai muutama tunti jääkaapissa. Tarjoa jäätelön kanssa.

Resepti
Elina Jyväs
Kuvat
Laura Riihelä
Julkaistu: 21.6.2013
Muokattu: 5.12.2018
Jaa Somessa

Helppoja reseptejä arkeen

Tilaa viikoittainen uutiskirje.

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Hiilihydraatteja42 g169 g
Proteiinia3 g13 g
Rasvaa1 g2 g
Kuituja5 g19 g
Energiaa kj859 3435
Energiaa kcal205 820

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

  • Rouhittua mustapippuria

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Hiilihydraatteja42 g169 g
Proteiinia3 g13 g
Rasvaa1 g2 g
Kuituja5 g19 g
Energiaa kj859 3435
Energiaa kcal205 820

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

  • Rouhittua mustapippuria

Resepti
Elina Jyväs
Kuvat
Laura Riihelä

Helppoja reseptejä arkeen

Tilaa viikoittainen uutiskirje.