Marinoitu vesimeloni-nektariinisalaatti | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Marinoitu vesimeloni-nektariinisalaatti

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

500 g
Vesimelonia
5 kpl
Nektariinia

marinadi

2 rkl
Tummaa balsamiviinietikkaa
2 rkl
Sitruunamehua
3/4 dl
Juoksevaa hunajaa
Rouhittua mustapippuria

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Kuori ja kuutioi meloni. Huuhtele ja halkaise nektariinit ja poista kivet. Lohko hedelmät. Mittaa kattilaan marinadin ainekset. Kiehauta, mutta älä keitä. Kaada marinadi heti hedelmien päälle. Anna maustua huoneenlämmössä 10–15 minuuttia tai muutama tunti jääkaapissa. Tarjoa jäätelön kanssa.

Resepti:
Elina Jyväs
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 21.6.2013
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Yksi annos

Koko resepti

859

205

0,5 g

42,3 g

42,3 g

4,8 g

3,3 g

0,0 g

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

Rouhittua mustapippuria.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli