Mausteiset punakaalikääryleet Kulman Keittiön teriyaki-broileriwokkitäytteellä | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
 Mausteiset punakaalikääryleet Kulman Keittiön teriyaki-broileriwokkitäytteellä

Mausteiset punakaalikääryleet Kulman Keittiön teriyaki-broileriwokkitäytteellä

timer-iconNoin tunti
Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta
Valmista kaalikääryleet vaihteeksi punakaalista. Mausteiset punakaalikääryleet valmistuvat helposti, kun täytät kääryleet Kulman Keittiön teriyaki-broilerwokilla.

Ruokavaliot

Ainekset

1 kpl
suuri punakaali
3 l
vettä
2 tl
suolaa
1/2 dl
sitruunamehua
600 g
(2 pkt) Kulman Keittiön teriyaki-broilerwokkia
2 rkl
soijakastiketta
1 rkl
hunajaa
ripaus suolaa
1 dl
maapähkinävoita
2 rkl
soijakastiketta
1/2 tl
chilijauhetta
1 dl
vettä

Reseptin ainekset Kulman keittiöstä

Valmistus

1

Leikkaa punakaalin kanta pois ja tee viillot kannan ympärille, jotta lehdet irtoavat. Keitä punakaalia suolalla maustetussa vedessä, kunnes lehdet irtoavat. Irrota lehtiä pihdeillä vähitellen, kunnes ne irtoavat. Laita ryöpätyt lehdet sitruunamehulla maustettuun kylmään veteen jäähtymään, jotta punakaalin väri säilyy.

1 kpl
suuri punakaali
3 l
vettä
2 tl
suolaa
1/2 dl
sitruunamehua
2

Lisää teriyaki-broilerwokki punakaalilehtien sisälle ja kääri rullalle. Laita punakaalikääryleet uunivuokaan.

600 g
(2 pkt) Kulman Keittiön teriyaki-broilerwokkia
3

Sekoita keskenään soijakastike, hunaja ja suola ja levitä kääryleiden pinnalle. Paista 180-asteisessa uunissa noin 30 minuuttia, kunnes kääryleet ovat lämpimiä ja hieman pehmenneet.

2 rkl
soijakastiketta
1 rkl
hunajaa
ripaus suolaa
4

Sekoita huoneenlämpöisen maapähkinävoin joukkoon soijakastike, chilijauhe ja vesi. Sekoita tasaiseksi.

1 dl
maapähkinävoita
2 rkl
soijakastiketta
1/2 tl
chilijauhetta
1 dl
vettä

Maistuvimmat reseptit Turusta löytyvät kulman keittiöstä. Katso kaikki!

Lisää aiheesta

Kuvat:
Foody Allen / Jenni Virta
Julkaistu: 7.12.2018
Muokattu: 9.3.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Yksi annos

Koko resepti

546

131

7,5 g

1,0 g

8,5 g

6,3 g

1,8 g

5,8 g

5,9 g

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

ripaus suolaa,

0,5 tl chilijauhetta.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli