Mehevät jauhelihapihvit | Pihvit | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Mehevät jauhelihapihvit

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta
Turkkilainen jogurtti ja fetajuusto mehevöittävät jauhelihapihvit. Reseptillä tulee 8–10 pihviä.

Ainekset

400 g
Jauhelihaa
1 dl
Turkkilaista jogurttia
2 rkl
Tomaattisosetta
3/4 dl
(3/4 dl) korppujauhoja
1 kpl
Kananmuna
1/2 tl
Suolaa
Rouhittua mustapippuria
1 tl
Kuivattua timjamia tai minttua
1 tl
Kuivattua oreganoa
150 g
Fetajuustoa

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Mittaa kulhoon korppujauhot, jogurtti ja tomaattisose. Sekoita ja anna korppujauhojen turvota 5 minuuttia. Lisää muna, jauheliha ja mausteet juustoa lukuun ottamatta. Sekoita tasaiseksi murekemassaksi. Murenna juusto. Lisää se murekemassaan.

Pyörittele massasta kostutetuin käsin pyöreitä pihvejä (8–10 kpl). Nosta pihvit leivinpaperilla vuoratulle pellille ja taputtele ne ohuemmiksi. Paista pihvit 225-asteisen uunin keskitasolla noin 15 minuuttia.

Resepti:
Elina Jyväs
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Reeta Viljakainen
Julkaistu: 27.4.2011
Muokattu: 19.7.2018

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.