Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Mustikkapaistos

Fork and knife
8 Kappaletta
Fork and knife
8 Kappaletta

Ainekset

125 g
Leivontamargariinia
1 1/2 dl
Sokeria
1 kpl
Muna
2 dl
Vehnäjauhoja
1 tl
Leivinjauhetta

Täyte

3/4 - 1 l
Mustikoita
2 dl
Sokeria
1 rkl
Perunatärkkelysjauhoja

Reseptin ainekset S-kaupoista

Valmistus

1

Vaahdota rasva ja sokeri. Lisää muna ja hiukan jauhoja vatkaten. Sekoita loput jauhot ja leivinjauhe, ja lisää seos taikinaan. Kaada taikina paistosvuokaan ja painele jauhotetuin käsin sen pohjalle ja reunoille.Sekoita mustikoihin sokeri ja perunajauhot. Levitä seos taikinan keskelle. Kypsennä piirasta 175-asteisen uunin alaosassa noin 30 minuuttia. Jos vuoka on paksua keramiikkaa, on kypsymisaika pitempi kuin ohutta peltivuokaa käyttäen.

Miltä maistui?
Resepti:
Kati Pohja
Kuvat:
Pekka Haraste, Studio Fotoni Oy
Julkaistu: 5.1.2005
|
Muokattu: 1.2.2021

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.