Mustikkasuun spelttipiirakka | Leivonnaiset | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Mustikkasuun spelttipiirakka

Fork and knife
8 Kappaletta
Fork and knife
8 Kappaletta

Ainekset

150 g
Margariinia
1 dl
Sokeria
1 kpl
Muna
1 1/2 dl
Spelttijauhoja
2 dl
Vehnäjauhoja
1 tl
Leivinjauhetta
1/2 tl
Kanelia
1/4 tl
Jauhettua maustepippuria

päälle

200 g
Mustikoita
1 kpl
Vaniljafraichea
2 rkl
Sokeria
1 kpl
Muna
Muna

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Vaahdota rasva ja sokeri vaahdoksi. Lisää muna edelleen hyvin vatkaten. Sekoita jauhot, leivinjauhe sekä mausteet keskenään ja lisää seos joukkoon. Sekoita tasaiseksi taikinaksi. Taputtele taikina jauhojen avulla voidellun 23-24 cm piirakkavuoan pohjalle ja reunoille. Levitä mustikat taikinan päälle. Sekoita maustettu ranskankerma, muna ja sokeri keskenään ja levitä seos mustikoiden päälle. Paista 200 asteessa noin 40 minuuttia. Peitä loppuvaiheessa foliolla, jos pinta tummuu.Ruokalehti 0405

Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Timo Viljakainen
Julkaistu: 20.2.2005
Muokattu: 15.5.2019

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.