Nyhtöleipä | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
Nyhtöleipä

Nyhtöleipä

timer-icon15 min
Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta
more-info
Kulman Keittiön keittiömestari Jouni Vaarala nauttii nyhtöleivän iltapalana salaatin kera tai samettisen sosekeiton lisäkkeenä. Leipä toimii hyvin myös alkupalana tsatzikiin ja hummukseen dipattuna. Voit käyttää täytteenä myös pestoa ja parmesan-juustoa.

Ainekset

ranskanleipä
50 g
valkosipuli- tai persiljavoita
Puolikas ruukku persiljaa silputtuna
200 g
juustoraastetta

Valmistus

1

Leikkaa ranskanleipään syvät viillot.

ranskanleipä
2

Laita viiltoihin valkosipulivoita, persiljasilppua ja juustoraastetta.

50 g
valkosipuli- tai persiljavoita
Puolikas ruukku persiljaa silputtuna
200 g
juustoraastetta
3

Kuorruta 200 asteisessa uunissa 10 min. Murra nyhtöleivästä paloja ja dippaa esimerkiksi tsatzikiin.

Maistuvimmat reseptit Turusta löytyvät kulman keittiöstä. Katso kaikki!

Kuvat:
TOK
Julkaistu: 9.7.2018
Muokattu: 19.2.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.