Nyhtöleipä - Yhteishyvä

Nyhtöleipä

Annokset
4
Valmistusaika
15 min
Kulman Keittiön keittiömestari Jouni Vaarala nauttii nyhtöleivän iltapalana salaatin kera tai samettisen sosekeiton lisäkkeenä. Leipä toimii hyvin myös alkupalana tsatzikiin ja hummukseen dipattuna. Voit käyttää täytteenä myös pestoa ja parmesan-juustoa.
Jaa Somessa

Ainekset

ranskanleipä
50 g
valkosipuli- tai persiljavoita
Puolikas ruukku persiljaa silputtuna
200 g
juustoraastetta

Näin teet

1

Leikkaa ranskanleipään syvät viillot.

ranskanleipä
2

Laita viiltoihin valkosipulivoita, persiljasilppua ja juustoraastetta.

50 g
valkosipuli- tai persiljavoita
Puolikas ruukku persiljaa silputtuna
200 g
juustoraastetta
3

Kuorruta 200 asteisessa uunissa 10 min. Murra nyhtöleivästä paloja ja dippaa esimerkiksi tsatzikiin.

Kuvat
TOK
Julkaistu: 13.11.2018
Muokattu: 13.11.2018
Jaa Somessa