Omena-kaneliriisipuuro | Puurot | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Omena-kaneliriisipuuro

timer-icon15 min
Fork and knife
1 Kappaletta
Fork and knife
1 Kappaletta

Ainekset

1 l
Vettä
1 1/2 dl
Puuroriisiä
1 kpl
Kanelitanko
2 kpl
Hapanta omenaa
3/4 - 1 dl
Sokeria
2 rkl
Sitruunamehua
2 tl
Vaniljasokeria

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Lisää kiehuvaan veteen riisit, kanelitanko ja kuoritut ja kuutioidut omenapalat. Anna puuron kiehua hiljalleen välillä sekoittaen 35-40 minuuttia. Poista puurosta kanelitanko. Lisää sokeri, sitruunanmehu ja vaniljasokeri. Anna puuron jäähtyä haaleaksi. Tarjoile kylmän maidon kanssa.

Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Timo Viljakainen
Julkaistu: 10.12.2004
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.