Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Omenariisipuuro

timer-icon45 min
Fork and knife
4 Kappaletta
Fork and knife
4 Kappaletta
Anna riisipuurolle makua lisäämällä puurokattilaan omenakuutioita ja kanelitanko. Puuro on parhaimmillaan hieman jäähtyneenä.

Ainekset

1 l
Vettä
1 1/2 dl
Puuroriisiä
1 kpl
Kanelitanko
2 kpl
Hapanta omenaa
3/4 - 1 dl
Sokeria
2 rkl
Sitruunamehua

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Lisää kiehuvaan veteen riisit, kanelitanko ja kuoritut ja kuutioidut omenapalat. Anna puuron kiehua hiljalleen välillä sekoittaen 35–40 minuuttia.

1 l
Vettä
1 1/2 dl
Puuroriisiä
2 kpl
Hapanta omenaa
2

Poista puurosta kanelitanko. Lisää sokeri ja sitruunanmehu. Anna puuron jäähtyä haaleaksi.

1 kpl
Kanelitanko
2 rkl
Sitruunamehua
3/4 - 1 dl
Sokeria
Miltä maistui?
Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Timo Viljakainen
Julkaistu: 10.12.2004
|
Muokattu: 18.1.2024

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Annos

100g

215

901

0,3 g

49,0 g

25,3 g

1,5 g

2,0 g

0,0 g

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

1 kpl Kanelitanko.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli