Omenaiset röstiperunat | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
Omenaiset röstiperunat

Omenaiset röstiperunat

timer-icon15 min
Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta
Röstiperunat saavat uutta makua, kun raastat joukkoon omenaa. Tarjoa röstiperunat esimerkiksi lihan tai kasvisten lisukkeena.

Ainekset

6 kpl
Keskikokoista kiinteää perunaa
1 kpl
Pieni sipuli
1 kpl
Hapan omena
1 kpl
Muna
1 tl
Suolaa
Valkopippuria
Paistamiseen öljyä tai margariinia

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Kuori ja raasta perunat, sipuli ja omenat karkeaksi raasteeksi. Nosta ainekset kulhoon ja sekoita joukkoon muna sekä mausteet. Kuumenna ohukaispannulla rasva ja nosta pannuun raasteseosta. Painele niitä kevyesti, että ne hiukan tiivistyvät pinnalta. Paista kohtalaisella lämmöllä molemmin puolin kauniin ruskeiksi.

Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Timo Viljakainen, Margareta Nygård
Julkaistu: 27.1.2006
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.