Omenapannari - Yhteishyvä

Omenapannari

???
Annokset
4
Valmistusaika
15 min
Jaa Somessa

Ainekset

2 - 3 kpl
Omenaa
2 tl
Margariinia
2 rkl
Fariinisokeria
3 kpl
Kananmunaa
6 dl
Maitoa
2 dl
Vehnäjauhoja, osa graham- tai spelttijauhoja
1 tl
Suolaa

Näin teet

1

Valmista taikina turpoamaan. Vatkaa maitoon munat, suola ja vehnäjauhot. Poista omenista siemenkota ja lohko omenat. Paista omenia hetki pannussa ja mausta fariinisokerilla. Kaada taikina voideltuun, matalaan 1,5 litran vetoiseen uunivuokaan. Paista 225-asteisessa uunissa noin 15 minuuttia. Levitä päälle omenanlohkot ja paista vielä 15 minuuttia eli kunnes pannukakku on kypsä.

Resepti
Aila Pakarinen
Kuvat
Timo Viljakainen, Margareta Nygård
Julkaistu: 13.12.2007
Muokattu: 15.11.2018
Jaa Somessa