Omenapannari | Leivonnaiset | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Omenapannari

timer-icon15 min
Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

2 - 3 kpl
Omenaa
2 tl
Margariinia
2 rkl
Fariinisokeria
3 kpl
Kananmunaa
6 dl
Maitoa
2 dl
Vehnäjauhoja, osa graham- tai spelttijauhoja
1 tl
Suolaa

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Valmista taikina turpoamaan. Vatkaa maitoon munat, suola ja vehnäjauhot. Poista omenista siemenkota ja lohko omenat. Paista omenia hetki pannussa ja mausta fariinisokerilla. Kaada taikina voideltuun, matalaan 1,5 litran vetoiseen uunivuokaan. Paista 225-asteisessa uunissa noin 15 minuuttia. Levitä päälle omenanlohkot ja paista vielä 15 minuuttia eli kunnes pannukakku on kypsä.

Resepti:
Aila Pakarinen
Kuvat:
Timo Viljakainen, Margareta Nygård
Julkaistu: 13.12.2007
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.