Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Paahdettua broileria ja gorgonzola-avokadosalaattia

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

4 kpl
broilerin rintafileetä
2 kpl
Stockmann Bakery rustical kierreleipää
3 kpl
avokadoa
100 g
gorgonzolajuustoa
Paahdettua broilerinrintaa
suolaa
oliiviöljyä
4 rkl Stockmann Delicatess –pestoa
1. Mausta broilerit molemmin puolin suolalla ja paista oliiviöljyssä, kunnes saat kauniin paahtuneen värin.
2. Kypsennä vielä 180-asteisessa uunissa noin 15 minuuttia.
3. Sivele ruokalusikallinen pestoa jokaisen broilerifileen pinnalle.
4. Tarjoa gorgonzola-avokadosalaatin ja kierreleivän kanssa.
Gorgonzola-avokadosalaatti
3 kerää sydänsalaattia
5 siivua pekonia
1 dl rapeaa sipulia
1. Paista pekoni rapeaksi ja leikkaa kuutioksi.
2. Kuori avokado ja leikkaa isoiksi lohkoiksi.
3. Leikkaa sydänsalaatti pituussuunnassa neljäksi lohkoksi.
4. Laita avokado ja sydänsalaatti vadille. Ripottele niiden päälle pekonikuutiot ja rapea sipuli.
5. Viimeistele salaatti gorgonzolakastikkeella.
Gorgonzolakastike
2 dl ranskankermaa
1 rkl sitruunanmehua
3 rkl hienonnettua ruohosipulia
suolaa, mustapippuria
1. Pilko gorgonzola ranskankerman joukkoon.
2. Lisää joukkoon sitruunanmehu ja ruohosipuli. Mausta lopuksi suolalla ja mustapippurilla

Reseptin ainekset Food Market Herkusta

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.