4 kpl
broilerin rintafileetä
2 kpl
Stockmann Bakery rustical kierreleipää
Paahdettua broilerinrintaa
4 rkl Stockmann Delicatess –pestoa
1. Mausta broilerit molemmin puolin suolalla ja paista oliiviöljyssä, kunnes saat kauniin paahtuneen värin.
2. Kypsennä vielä 180-asteisessa uunissa noin 15 minuuttia.
3. Sivele ruokalusikallinen pestoa jokaisen broilerifileen pinnalle.
4. Tarjoa gorgonzola-avokadosalaatin ja kierreleivän kanssa.
Gorgonzola-avokadosalaatti
1. Paista pekoni rapeaksi ja leikkaa kuutioksi.
2. Kuori avokado ja leikkaa isoiksi lohkoiksi.
3. Leikkaa sydänsalaatti pituussuunnassa neljäksi lohkoksi.
4. Laita avokado ja sydänsalaatti vadille. Ripottele niiden päälle pekonikuutiot ja rapea sipuli.
5. Viimeistele salaatti gorgonzolakastikkeella.
3 rkl hienonnettua ruohosipulia
1. Pilko gorgonzola ranskankerman joukkoon.
2. Lisää joukkoon sitruunanmehu ja ruohosipuli. Mausta lopuksi suolalla ja mustapippurilla