Pähkinätäytteiset uuniomenat | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Pähkinätäytteiset uuniomenat

Fork and knife
6 Annosta
Fork and knife
6 Annosta

Ruokavaliot

Ainekset

6 kpl
Happoista omenaa
1 dl
Kaurahiutaleita
3 rkl
Mantelirouhetta
2 rkl
Margariinia
1 1/2 rkl
Sokeria
2 tl
Kanelia

pinnalle:

1 dl
Tummaa siirappia
4 rkl
Vettä

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Pese omenat ja poista siemenkodat. Sekoita kaurahiutaleet, mantelirouhe, pehmeä rasva ja sokeri ja kaneli. Nosta omenat uunivuokaan. Täytä omenakolot seoksella ja valuta omenoiden päälle tasaisesti siirappi. Kaada vesi uunivuoan pohjalle. Kypsennä omenat 200-asteisessa uunissa noin 30 minuuttia. Valele omenoita kypsennyksen aikana muutaman kerran vuokaan valuneella liemellä.

Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
Julkaistu: 20.10.2009
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.