Lämmitä paistinpannu keskilämmölle. Laita pekonit pannulle ja paahda noin 2 minuuttia. Kun pekonista irtoaa rasvaa pannuun, purista raakamakkarasta pieniä pullia pannulle ja paista kypsiksi pekonin rasvassa. Paahda pekonit rapeaksi ja valuta talouspaperin päällä.
Valmista salaatinkastike sekoittamalla öljy, etikka ja mausteet keskenään.
Sekoita salaatin aineet keskenään ja kaada joukkoon kastike. Nostele salaatti varovasti sekaisin ja nosta lautaselle tarjolle.
Viimeistele rapealla pekonilla sekä paistetulla raakamakkaralla.
Maistuvimmat reseptit Turusta löytyvät kulman keittiöstä. Katso kaikki!
Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Yksi annos
Koko resepti
995
238
21,8 g
5,3 g
1,3 g
1,0 g
0,3 g
10,0 g
0,7 g
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
4 kpl Kulman Keittiön raakamakkaraa,
1 kpl Granny Smith omena ohuina viipaleina,
10 kpl miniluumutomaattia puolitettuna,
1 pnt viinisuolaheinää,
1 pnt rucolaa,
1 rkl sherryviinietikkaa,
0,5 tl suolaa.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli