Panzanella-salaatti - Yhteishyvä

Panzanella-salaatti

???
Annokset
4
Valmistusaika
15 min
Jaa Somessa

Ainekset

4 - 5 kpl
Paksua viipaletta kuivahtanutta leipää
4 - 5 kpl
Tomaattia
1 kpl
(99 g/ 65 g) pieniä kapriksia
1/2 kpl
Ruukkua basilikaa

KASTIKE

2 rkl
Punaviinietikkaa
1 dl
Oliiviöljyä
2 tl
Sokeria
1/2 tl
Suolaa
Rouhittua mustapippuria

Näin teet

1

Murenna leipä reiluiksi paloiksi kulhoon. Huuhtele ja halkaise tomaatit, poista kannat ja koverra siemenet lusikalla. Kuutioi tomaatit. Valuta kaprikset. Lisää tomaatit ja kaprikset leipäkuutioiden päälle. Sekoita kastikeainekset. Lisää kastike leipä-tomaattiseokseen. Anna maustua huoneenlämmössä 15–30 minuuttia. Revi sekaan basilikanlehdet.

Resepti
Elina Jyväs
Kuvat
Laura Riihelä
Julkaistu: 21.6.2013
Muokattu: 15.11.2018
Jaa Somessa

Helppoja reseptejä arkeen

Tilaa viikoittainen uutiskirje.

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Hiilihydraatteja17 g66 g
Proteiinia3 g10 g
Rasvaa24 g94 g
Kuituja3 g10 g
Energiaa kj1228 4912
Energiaa kcal293 1173

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

  • 0,5 tl Suolaa

  • Rouhittua mustapippuria

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Hiilihydraatteja17 g66 g
Proteiinia3 g10 g
Rasvaa24 g94 g
Kuituja3 g10 g
Energiaa kj1228 4912
Energiaa kcal293 1173

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

  • 0,5 tl Suolaa

  • Rouhittua mustapippuria

Resepti
Elina Jyväs
Kuvat
Laura Riihelä

Helppoja reseptejä arkeen

Tilaa viikoittainen uutiskirje.