Panzanella-salaatti | Salaatit | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Panzanella-salaatti

timer-icon15 min
Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

4 - 5 kpl
Paksua viipaletta kuivahtanutta leipää
4 - 5 kpl
Tomaattia
1 kpl
(99 g/ 65 g) pieniä kapriksia
1/2 kpl
Ruukkua basilikaa

kastike

2 rkl
Punaviinietikkaa
1 dl
Oliiviöljyä
2 tl
Sokeria
1/2 tl
Suolaa
Rouhittua mustapippuria

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Murenna leipä reiluiksi paloiksi kulhoon. Huuhtele ja halkaise tomaatit, poista kannat ja koverra siemenet lusikalla. Kuutioi tomaatit. Valuta kaprikset. Lisää tomaatit ja kaprikset leipäkuutioiden päälle. Sekoita kastikeainekset. Lisää kastike leipä-tomaattiseokseen. Anna maustua huoneenlämmössä 15–30 minuuttia. Revi sekaan basilikanlehdet.

Resepti:
Elina Jyväs
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 21.6.2013
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Yksi annos

Koko resepti

1228

293

23,5 g

3,5 g

16,5 g

5,5 g

2,5 g

2,5 g

0,2 g

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

0,5 tl Suolaa,

Rouhittua mustapippuria.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli