Sekoita kaikki savupaprikatahnan ainekset keskenään.
Avaa broilerinreisien pinnasta nahkaa irti lihasta ja levitä savupaprikatahna lihan ja nahan väliin. Anna broilerien maustua vähintään 1 tunti.
Leikkaa bataatit lohkoiksi ja sekoita lohkoihin öljy ja suola kulhossa. Kypsennä broileria ja bataattilohkoja grillissä kunnes ovat kypsiä (noin 25 minuuttia).
Dippaa bataattilohkoja kulman Keittiön Chipotle Chili- kastikkeeseen.
Maistuvimmat reseptit Turusta löytyvät kulman keittiöstä. Katso kaikki!
Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Yksi annos
Koko resepti
2609
623
31,8 g
5,3 g
23,0 g
5,5 g
4,0 g
59,8 g
2,5 g
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
2,5 dl Kulman Keittiön Chipotle Chili -kastiketta,
1 tl savupaprikaa,
1 tl ruokosokeria.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli