Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Perunapannukakku

timer-icon15 min
Fork and knife
1 Kappaletta
Fork and knife
1 Kappaletta

Ainekset

5 kpl
Isoa perunaa
4 kpl
Munaa
1/2 l
Maitoa
2 1/2 dl
Vehnäjauhoja
1 tl
Suolaa

Lisäksi

Sokeroitua puolukkasurvosta tai puolukkahilloa, omenasosetta tai paistettua sianlihaa

Vuokaan

25 g
Voita tai paistomargariinia

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Voitele uunipannu rasvalla pohjasta ja reunoistaan. Kuumenna uuni 225 asteeseen.Kuori perunat.Sekoita kulhoon munat. Lisää vähitellen maito ja jauhot. Sekoita vatkaamatta, kunnes taikina on sileää ja paksuhkon vellin kaltaista. Lisää jauhoja, jos tarpeen. Lisää suola.Raasta perunat karkeaksi raasteeksi suoraan taikinaan. Sekoita taikina ja kaada uunipannuun.Tasoita perunat taikinassa uunipannulla. Kypsennä pannukakkua uunin keskiosassa noin 20 minuuttia tai hiukan pitempään. Tarjoa pannukakku kuumana.

Miltä maistui?
Resepti:
Yhteishyvä
Kuvat:
SOK
Julkaistu: 13.2.2007
|
Muokattu: 1.4.2022

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.