Pho-keitto | Keitot | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Pho-keitto

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

2 l
Vettä
3 kpl
Lihaliemikuutiota
2 kpl
Valkosipulin kynttä
1 kpl
Kanelitanko
Pala tuoretta inkivääriä
400 g
Naudan (vähärasvaista) jauhelihaa
1 kpl
Sipuli
300 g
Parsakaalia
200 g
Pitkiä vihreitä pakastepapuja
1/2 dl
Soijakastiketta
1/2 dl
Limetin mehua
200 g
Nuudeleita

tarjoiluun:

Hienonnettuja ja siemenettömiä punaisia chilejä
Korianteria ja pavun ituja halutessasi

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Kiehauta vesi suuressa kattilassa. Lisää liemikuutiot, valkosipuli ja kanelitanko. Kuori ja raasta inkivääri joukkoon. Keitä 5 minuuttia.

Paista jauheliha paistinpannulla. Kuori ja hienonna sipuli joukkoon ruskistuksen loppuvaiheessa. Leikkaa parsakaali nupuiksi. Lisää keittoon parsakaali, pakastepavut, soijakastike ja limetin mehu. Lisää nuudelit hieman paloiteltuina. Keitä 5 minuuttia.

Annostele kulhoihin ensin keittoa, päälle jauheliha-sipuliseosta.

Resepti:
Krista Niiniharju
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
Julkaistu: 20.10.2008
Muokattu: 15.5.2019

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.