Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Pinaattiletut kalatahnalla

Fork and knife
25 Kappaletta
Fork and knife
25 Kappaletta
Muskottipähkinällä maustettujen pinaattilettujen kanssa maistuu kalatahna.

Ainekset

4 dl
Maitoa
2 kpl
Kananmunaa
2 - 2 1/2 dl
Vehnäjauhoja
1 tl
Suolaa
1/2 tl
Muskottipähkinää
150 g
Hienonnettua, keitettyä pinaattia
Margariinia paistamiseen

Lisäksi:

2 kpl
Kananmunaa
1 kpl
Anjovista
1 dl
Ruokakermaa
Ruohosipulia

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Vatkaa kaikki aineet sekaisin ja anna taikinan turvota puolisen tuntia. Paista ohukaiset molemmilta puolilta vaaleanruskeiksi. Jos lettuja on vaikea kääntää, lisää hiukan jauhoja.

4 dl
Maitoa
2 kpl
Kananmunaa
150 g
Hienonnettua, keitettyä pinaattia
1/2 tl
Muskottipähkinää
1 tl
Suolaa
2 - 2 1/2 dl
Vehnäjauhoja
Margariinia paistamiseen
2

Tarjoa lisänä kalatahnaa. Murskaa syvällä lautasella haarukalla kovaksi keitetyt kananmunat ja valutetut anjovikset. Sekoita joukkoon ranskankerma ja hienonnettu ruohosipuli.

2 kpl
Kananmunaa
1 kpl
Anjovista
1 dl
Ruokakermaa
Ruohosipulia
Miltä maistui?
Resepti:
Aila Pakarinen
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
Julkaistu: 15.7.2009
|
Muokattu: 21.5.2021

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.