Pinaattiletut - Yhteishyvä

Pinaattiletut

???
Kappaleita
25
Muskottipähkinällä maustettujen pinaattilettujen kanssa maistuu kalatahna.
Jaa Somessa

Ainekset

4 dl
Maitoa
2 kpl
Kananmunaa
2 - 2 1/2 dl
Vehnäjauhoja
1 tl
Suolaa
1/2 tl
Muskottipähkinää
150 g
Hienonnettua, keitettyä pinaattia
Margariinia paistamiseen

LISÄKSI:

2 kpl
Kananmunaa
1 kpl
Anjovista
1 dl
Ruokakermaa
Ruohosipulia

Näin teet

1

Vatkaa kaikki aineet sekaisin ja anna taikinan turvota puolisen tuntia. Paista ohukaiset molemmilta puolilta vaaleanruskeiksi. Jos lettuja on vaikea kääntää, lisää hiukan jauhoja.

4 dl
Maitoa
2 kpl
Kananmunaa
150 g
Hienonnettua, keitettyä pinaattia
1/2 tl
Muskottipähkinää
1 tl
Suolaa
2 - 2 1/2 dl
Vehnäjauhoja
Margariinia paistamiseen
2

Tarjoa lisänä kalatahnaa. Murskaa syvällä lautasella haarukalla kovaksi keitetyt kananmunat ja valutetut anjovikset. Sekoita joukkoon ranskankerma ja hienonnettu ruohosipuli.

2 kpl
Kananmunaa
1 kpl
Anjovista
1 dl
Ruokakermaa
Ruohosipulia
Resepti
Aila Pakarinen
Kuvat
Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
Julkaistu: 15.7.2009
Muokattu: 27.8.2018
Jaa Somessa