Porkkanahilloke - Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Porkkanahilloke

???
Kappaleita
1
Valmistusaika
15 min
Porkkanasta saa maukkaan hillokkeen. Tarjoa sitä leipäjuuston kanssa.
Jaa Somessa

Ainekset

500 g
Porkkanoita
2 dl
Vettä
1 kpl
Kanelitanko
2 dl
Hillosokeria
1/2 kpl
Sitruuna

Näin teet

1

Kuori ja paloittele porkkanat pieniksi. Siirrä kattilaan veden ja kanelitangon kanssa. Keitä hiljalleen 15 minuuttia tai kunnes porkkanat ovat täysin pehmeitä. Poista kanelitanko ja soseuta porkkanat. Pese ja raasta puolen sitruunan kuori ja purista mehu. Lisää hillosokeri ja sitruunan kuori. Keitä 5 minuuttia välillä sekoittaen. Lisää sitruunamehu. Kaada kuuma hillo kuumennettuihin puhtaisiin lasipurkkeihin ja sulje kannet heti. Anna jäähtyä. Säilytä viileässä.

Resepti
Katri Schröder
Kuvat
Laura Riihelä
Julkaistu: 11.7.2016
Muokattu: 15.5.2019

Helppoja reseptejä arkeen

Tilaa viikoittainen uutiskirje.

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Hiilihydraatteja199 g199 g
Proteiinia3 g3 g
Rasvaa1 g1 g
Kuituja14 g14 g
Energiaa kj3612 3612
Energiaa kcal863 863

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

  • 2 dl Vettä

  • Kanelitanko

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Hiilihydraatteja199 g199 g
Proteiinia3 g3 g
Rasvaa1 g1 g
Kuituja14 g14 g
Energiaa kj3612 3612
Energiaa kcal863 863

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

  • 2 dl Vettä

  • Kanelitanko

Resepti
Katri Schröder
Kuvat
Laura Riihelä

Helppoja reseptejä arkeen

Tilaa viikoittainen uutiskirje.