Possusandwich bearnaisekastikkeella | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
Possusandwich bearnaisekastikkeella

Possusandwich bearnaisekastikkeella

timer-icon30 min
Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta
more-info
Possusandwich on täyteläinen välipala tai iltanaposteltava. Kulman Keittiön bearnaisekastike sopii mainiosti erityisesti porsaanlihan kanssa. Kokeile kastiketta myös porsaanleikkeiden tai naudan sisäfileepihvien kera.

Ainekset

400 g
porsaan ulkofileetä ohuina viipaleina
1 tl
suolaa
mustapippuria rouhittuna
2 rkl
Dijon-sinappia
2 dl
Kulman Keittiön bearnaisekastiketta
8 kpl
viipaletta paahtoleipää
4 kpl
viipaletta emmentaljuustoa

dippi

1 dl
jogurttia
1 dl
majoneesia
3 rkl
srirachakastiketta
2 rkl
limemehua
1/2 tl
suolaa

Valmistus

1

Mausta porsaanleikkeet suolalla ja rouhitulla mustapippurilla. Paahda leikkeet pannulla kypsiksi ja voitele Dijon-sinapilla.

400 g
porsaan ulkofileetä ohuina viipaleina
1 tl
suolaa
mustapippuria rouhittuna
2 rkl
Dijon-sinappia
2

Voitele leivät toiselta puolelta reilusti bearnaisekastikkeella. Kokoa porsaanleikkeet ja juusto neljän leivän päälle.

8 kpl
viipaletta paahtoleipää
2 dl
Kulman Keittiön bearnaisekastiketta
4 kpl
viipaletta emmentaljuustoa
3

Laita kanneksi toinen paahtoleipä ja paahda pienen painon alla paistinpannulla, kunnes leivän pinta on kullanruskea molemmin puolin.

4

Sekoita dipin aineet yhteen ja anna maustua hetki. Leikkaa possusandwich haluamaasi muotoon ja dippaile.

3 rkl
srirachakastiketta
2 rkl
limemehua
1/2 tl
suolaa
1 dl
majoneesia
1 dl
jogurttia

Maistuvimmat reseptit Turusta löytyvät kulman keittiöstä. Katso kaikki!

Kuvat:
TOK
Julkaistu: 2.7.2018
Muokattu: 18.2.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Yksi annos

Koko resepti

1500

359

14,3 g

4,5 g

28,3 g

3,3 g

2,3 g

28,0 g

1,0 g

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

1 tl suolaa,

mustapippuria rouhittuna,

2 rkl Dijon-sinappia,

2 dl Kulman Keittiön bearnaisekastiketta,

3 rkl srirachakastiketta,

2 rkl limemehua,

0,5 tl suolaa.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli