
Possusandwich bearnaisekastikkeella
Ainekset
DIPPI
Näin teet
Mausta porsaanleikkeet suolalla ja rouhitulla mustapippurilla. Paahda leikkeet pannulla kypsiksi ja voitele Dijon-sinapilla.
Voitele leivät toiselta puolelta reilusti bearnaisekastikkeella. Kokoa porsaanleikkeet ja juusto neljän leivän päälle.
Laita kanneksi toinen paahtoleipä ja paahda pienen painon alla paistinpannulla, kunnes leivän pinta on kullanruskea molemmin puolin.
Sekoita dipin aineet yhteen ja anna maustua hetki. Leikkaa possusandwich haluamaasi muotoon ja dippaile.
Ravintosisältö
Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Annos | Resepti | |
---|---|---|
Hiilihydraatteja | 28 g | 113 g |
Proteiinia | 28 g | 112 g |
Rasvaa | 14 g | 57 g |
Kuituja | 2 g | 9 g |
Energiaa kj | 1500 | 6001 |
Energiaa kcal | 359 | 1435 |
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
1 tl suolaa
mustapippuria rouhittuna
2 rkl Dijon-sinappia
2 dl Kulman Keittiön bearnaisekastiketta
3 rkl srirachakastiketta
2 rkl limemehua
0.5 tl suolaa
Ravintosisältö
Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Annos | Resepti | |
---|---|---|
Hiilihydraatteja | 28 g | 113 g |
Proteiinia | 28 g | 112 g |
Rasvaa | 14 g | 57 g |
Kuituja | 2 g | 9 g |
Energiaa kj | 1500 | 6001 |
Energiaa kcal | 359 | 1435 |
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
1 tl suolaa
mustapippuria rouhittuna
2 rkl Dijon-sinappia
2 dl Kulman Keittiön bearnaisekastiketta
3 rkl srirachakastiketta
2 rkl limemehua
0.5 tl suolaa