Mausta porsaanleikkeet suolalla ja rouhitulla mustapippurilla. Paahda leikkeet pannulla kypsiksi ja voitele Dijon-sinapilla.
Voitele leivät toiselta puolelta reilusti bearnaisekastikkeella. Kokoa porsaanleikkeet ja juusto neljän leivän päälle.
Laita kanneksi toinen paahtoleipä ja paahda pienen painon alla paistinpannulla, kunnes leivän pinta on kullanruskea molemmin puolin.
Sekoita dipin aineet yhteen ja anna maustua hetki. Leikkaa possusandwich haluamaasi muotoon ja dippaile.
Maistuvimmat reseptit Turusta löytyvät kulman keittiöstä. Katso kaikki!
Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Yksi annos
Koko resepti
1500
359
14,3 g
4,5 g
28,3 g
3,3 g
2,3 g
28,0 g
1,0 g
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
1 tl suolaa,
mustapippuria rouhittuna,
2 rkl Dijon-sinappia,
2 dl Kulman Keittiön bearnaisekastiketta,
3 rkl srirachakastiketta,
2 rkl limemehua,
0,5 tl suolaa.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli