Paista chorizot kypsiksi paistinpannulla. Jätä makkarat hetkeksi folion alle tekeytymään. Älä pese pannua.
Lisää pannulle kuutioidut paprikat ja tarvittaessa hieman öljyä. Mausta suolalla ja sokerilla. Hauduta paprikoita noin 10 minuuttia, kunnes ne ovat pehmeitä ja kypsiä.
Paahda sämpylät ja laita sisälle salaatinlehtiä, paahdettua paprikaa ja viipaloitu chorizo. Viimeistele hot dog aiolilla sekä savupaprikajauheella.
Maistuvimmat reseptit Turusta löytyvät kulman keittiöstä. Katso kaikki!
Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Yksi annos
Koko resepti
161
38
3,5 g
0,5 g
1,5 g
1,3 g
0,5 g
0,3 g
0,0 g
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
4 kpl Kulman Keittiön Chorizoa,
punainen paprika kuutioina,
keltainen paprika kuutioina,
vihreä paprika kuutioina,
0,5 tl suolaa,
4 kpl hot dog sämpylöitä,
0,5 tl savupaprikajauhetta,
1 prk Kulman Keittiön Aiolia.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli