Leikkaa kesäkurpitsat reilun sentin paksuisiksi tangoiksi. Sekoita maito ja munat keskenään syvällä lautasella. Sekoita parmesaaniraaste korppujauhoihin. Kasta tangot ensin muna-maitoseokseen ja kääntele sen jälkeen korppujauho-juustoseoksessa. Pane tangot öljyttyyn uunivuokaan tai leivinpaperilla peitetylle uunipellille.
Paista 225-asteisessa uunissa 15–20 minuuttia. Ripottele pinnalle vähän suolaa. Tarjoa tangot lisäkeruokana tai sormisyötävänä esim. valkosipulilla ja yrtillä maustetun majoneesin kanssa.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
88
368
2,3 g
0,5 g
12,3 g
3,3 g
1,3 g
4,3 g
0,1 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
1 dl Raastettua parmesaania,
Hiutalesuolaa.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli