Leikkaa kesäkurpitsat reilun sentin paksuisiksi tangoiksi. Sekoita maito ja munat keskenään syvällä lautasella. Sekoita parmesaaniraaste korppujauhoihin. Kasta tangot ensin muna-maitoseokseen ja kääntele sen jälkeen korppujauho-juustoseoksessa. Pane tangot öljyttyyn uunivuokaan tai leivinpaperilla peitetylle uunipellille.
Paista 225-asteisessa uunissa 15–20 minuuttia. Ripottele pinnalle vähän suolaa. Tarjoa tangot lisäkeruokana tai sormisyötävänä esim. valkosipulilla ja yrtillä maustetun majoneesin kanssa.
Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Yksi annos
Koko resepti
368
88
2,3 g
0,5 g
12,3 g
3,3 g
1,3 g
4,3 g
0,1 g
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
1 dl Raastettua parmesaania,
Hiutalesuolaa.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli