Rapuvati | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
Rapuvati

Rapuvati

timer-icon15 min
Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta
more-info
Rapuvati on rapujuhlien kunkku. Laita rapuvadin keskelle kuohuviinilasi, jossa riippuu ne suurimmat ravut, näin saat lisää näyttävyyttä kattaukseen. Muista pitää ravut huoneenlämmössä 30 minuuttia ennen ruokailua, jolloin ne maistuvat herkullisemmilta.

Ainekset

24 kpl
pakasterapua (6 kpl/hlö)
2 kpl
sitruunaa
puntti tilliä pieneksi leikattuna
100 g
voita
2 dl
Kulman Keittiön aiolia
8 kpl
viipaletta paahtoleipää

Reseptin ainekset Kulman keittiöstä

Valmistus

1

Laita kuohuviinilasin pohjalle voinokare ja "liimaa" se vadin keskelle.

100 g
voita
2

Asettele valutetut ravut vadille. Laita lopuksi kolme suurinta rapua riippumaan pyrstöstä lasin reunalta.

24 kpl
pakasterapua (6 kpl/hlö)
3

Koristele rapuvati sitruunalohkoilla ja tillillä.

2 kpl
sitruunaa
puntti tilliä pieneksi leikattuna

Maistuvimmat reseptit Turusta löytyvät kulman keittiöstä. Katso kaikki!

Kuvat:
TOK
Julkaistu: 8.8.2018
Muokattu: 20.2.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Yksi annos

Koko resepti

2572

615

25,5 g

14,8 g

26,5 g

1,5 g

3,0 g

66,5 g

3,4 g

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

puntti tilliä pieneksi leikattuna,

2 dl Kulman Keittiön aiolia.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli