Rapuvati - Yhteishyvä

Rapuvati

Rapuvati
Annokset
4
Valmistusaika
15 min
Rapuvati on rapujuhlien kunkku. Laita rapuvadin keskelle kuohuviinilasi, jossa riippuu ne suurimmat ravut, näin saat lisää näyttävyyttä kattaukseen. Muista pitää ravut huoneenlämmössä 30 minuuttia ennen ruokailua, jolloin ne maistuvat herkullisemmilta.
Jaa Somessa

Ainekset

24 kpl
pakasterapua (6 kpl/hlö)
2 kpl
sitruunaa
puntti tilliä pieneksi leikattuna
100 g
voita
2 dl
Kulman Keittiön aiolia
8 kpl
viipaletta paahtoleipää

Näin teet

1

Laita kuohuviinilasin pohjalle voinokare ja "liimaa" se vadin keskelle.

100 g
voita
2

Asettele valutetut ravut vadille. Laita lopuksi kolme suurinta rapua riippumaan pyrstöstä lasin reunalta.

24 kpl
pakasterapua (6 kpl/hlö)
3

Koristele rapuvati sitruunalohkoilla ja tillillä.

2 kpl
sitruunaa
puntti tilliä pieneksi leikattuna
Kuvat
TOK
Julkaistu: 17.11.2018
Muokattu: 17.11.2018
Jaa Somessa

Älä jää paitsi herkuista

Tilaa uutiskirje tästä.

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Hiilihydraatteja27 g106 g
Proteiinia67 g266 g
Rasvaa26 g102 g
Kuituja3 g12 g
Energiaa kj2572 10288
Energiaa kcal615 2458

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

  • puntti tilliä pieneksi leikattuna

  • 2 dl Kulman Keittiön aiolia

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Hiilihydraatteja27 g106 g
Proteiinia67 g266 g
Rasvaa26 g102 g
Kuituja3 g12 g
Energiaa kj2572 10288
Energiaa kcal615 2458

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

  • puntti tilliä pieneksi leikattuna

  • 2 dl Kulman Keittiön aiolia

Älä jää paitsi herkuista

Tilaa uutiskirje tästä.