Laita kuohuviinilasin pohjalle voinokare ja "liimaa" se vadin keskelle.
Asettele valutetut ravut vadille. Laita lopuksi kolme suurinta rapua riippumaan pyrstöstä lasin reunalta.
Koristele rapuvati sitruunalohkoilla ja tillillä.
Maistuvimmat reseptit Turusta löytyvät kulman keittiöstä. Katso kaikki!
Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Yksi annos
Koko resepti
2572
615
25,5 g
14,8 g
26,5 g
1,5 g
3,0 g
66,5 g
3,4 g
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
puntti tilliä pieneksi leikattuna,
2 dl Kulman Keittiön aiolia.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli