Ratatouille-salaatti | Salaatit | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Ratatouille-salaatti

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

2 kpl
Paprikaa, keltainen ja punainen
1 kpl
Kesäkurpitsa
1 kpl
Munakoiso
2 kpl
Punasipulia
1 kpl
Kirsikkatomaatteja rasia
Suolaa

kastike:

3 rkl
Oliiviöljyä
1 rkl
Tomaattipyreetä
1 rkl
Balsamiviinietikkaa
Suolaa, rouhittua mustapippuria ja kuivattua timjamia

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Näin teet

1

Paloittele paprikat reiluiksi paloiksi ja leikkaa kesäkurpitsa, munakoiso ja kuoritut sipulit ohuiksi viipaleiksi. Paahda vihannespaloja ja kokonaisia kirsikkatomaatteja parilalla grillissä käännellen kauniin ruskeiksi. Ripottele grillissä vihannesten päälle kevyesti suolaa, jotta nesteet hieman irtoavat ja vihannekset paahtuvat kauniisti. Sekoita kastikkeen ainekset keskenään. Nosta salaatti tarjoilukulhoon kerroksittain ja valuta väleihin kastiketta. Tarjoile heti lämpimänä grilliruoan kera.

Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
Julkaistu: 15.6.2009
Muokattu: 15.5.2019

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.